Naši planetu čekají další invaze!

Naši planetu čekají další invaze!
Světová invaze
Sony se vrhne do projektu jménem Agent OX, kde se invaze neodehraje v klasickém ohraném mustru „přiletí, střílíme, vyhrajeme“. Tentokrát jsou naše ozbrojené síly dobře informované a aby předešly škodám, vyšlou na cizí planetu agresorů tajného agenta, který jim má plánovaný útok překazit. V době recyklací a remaků se tahle celkem neotřelá myšlenka cení a je spíš otázkou, jak moc dobře si s nápadem poradil scénárista průměrných 12 kol Daniel Kunka. Produkce se ujme Neal Moritz, který se postaral i o Světovou invazi. Jestli to je nebo není dobrá zpráva necháme na vás a vašich sympatiích ke zmíněné válečné sci-fi.

O sci-fi studia 20th Century Fox, který by měl divákům také přinést "velkolepou podívanou", se nic bližšího neví. Jen, že bude produkovat McG a možná se ujme i režie (na kontě má oba díly Charlieho Andílků). Scénář k filmu spíchl David Callaham, který má na svědomí Dooma a Expendables.

Těžko říct, zdali nás čekají pecky, nebo podobné zklamání, jakým je právě promítaná Světová invaze. Přesto je určitě dobře, že se Hollywood konečně začal po delší době znovu věnovat sci-fi žánru. Invazí není nikdy dost!