Costnerův tanec se Supermanem

Costnerův tanec se Supermanem
Kevin Costner
Kevin Costner jako Eliot Ness v Neúplatní | Paramount Network
Update: Je to oficiální – Kevin Costner doplní obsazení Supermana Zacka Snydera. Zahraje si Jonathana Kenta, pozemského otce Clarka Kenta aka "ocelového muže". Společně s Dianou Lane, která získala roli Marthy Kentové, vytvoří výrazně mladší rodiče, než jak tomu bylo v originále Richarda Donnera.
Původní zpráva: Je to až neuvěřitelné, ale přestože Kevin Costner ještě nepatří věkem do starého železa, je vnímán za mrtvou celebritu. Jediný větší komerční úspěch posledních let si sice natočil sám (Krajina střelců), ale i tak je tenhle sympaťák na mrtvé listině. V hlavní roli už netáhne a tak je na čase přenechat prostor mladíčkům a začít se hřát v jejich záři. A když už ústup do pozadí, tak rovnou ve velkém. Kevin Costner proto aktuálně jedná o vedlejší roli v připravovaném Supermanovi Zacka Snydera. Kdo si zahraje ocelového muže alias Clarka Kenta víme – Henry Cavill. A o koho má zájem Costner? Těžko říct. Padají spekulace okolo Clarkova otce, který v původním Donnerově filmu celkem rychle odkráčel ze scény. Jsme připraveni na Costnera coby vedlejší mentorskou figurku v komiksové podívané?
Vzhledem k panu Brooksovi, vůbec by nevadila varianta, kdyby si Costner střihl nějakého záporáka. Dispozice na to rozhodně má a co si budeme povídat, výživný hajzlík je k oživení kariéry vždycky vděčnější.