Sběratelský ráj #1

Sběratelský ráj #1
sberatelsky-raj-1-1
Byli zřejmě největší seriálovou senzací poslední dekády a i když bylo finále spíše „použitelné“, nežli dechberoucí, je bez debat, že Ztraceni dokázali úspěšně završit několikaletou pouť (první půle třetí sezóny budiž prominuta). Pokud patříte k těm, kteří s nákupem do domácího kina čekali na kompletní vydání, máte nad čím slintat. Do prodeje se totiž minulý měsíc na americké pulty vydala naprosto luxusní edice LOST: The Complete Collection. Co všechno na nakupujícího čeká? Vedle kompletního seriálu a řady bonusových materiálů (dokumenty, vystřižené scény, bloopers a mnoho dalšího) luxusní balení s mapou ostrova na víku, desková hra Senet známá z posledních epizod, replika klíče Ankh, Dharma propiska, plus nějaké ty exkluzivní obrázky a texty. Prostě lahůdka. Za kolik a kde? Aktuálně ji na Amazonu seženete za cca 2750 (DVD edice), respektive cca 3550 (Blu-ray edice) korun. O české mutaci zatím nikde nepadlo slovo, takže nedočkavci, kteří cz podporu nepotřebují, mohou vesele objednávat.
Temný rytíř bude pamatován pro mnohé – pozvedl komiksový žánr na novou úroveň, byl herecky brilantním rozloučením Heatha Ledgera a kostyméři odvedli v případě filmu zatraceně dobrou práci. Chtěli byste mít vlastní šíleně barevný (a přec stylový) oblek Jokera v šatníku? Žádný problém. Musíte být akorát ochotni utratit cca 2750 korun. V takovém případě můžete objednávat kupříkladu zde. Není to úplně levná sranda, ale klobouk dolů, ten kostým je doveden do posledního detailu (přibalena je dokonce paruka a make-up). Pokud by chtěl někdo samotného netopýřího muže, tam už je to vyloženě pro hardcore fandy. Kostým sice vypadá úžasně, ale osm tisíc korun… no, na to člověk asi vážně musí být Bruce Wayne.
Přemýšlíte nad tím, co pověsit doma na stěnu a nechce se vám zůstat u filmové klasiky, tedy plakátech v rámu? A co takhle filmové obrazy, které vycházejí ze známých hitů? Na serveru The Movie Shop mají skutečně široký záběr, takže si tu na své přijdou jak fanoušci Predátora a Sin City, tak Pána Prstenů, Kmotra, Pulp Fiction, Zjizvené tváře, Matrixu či řady dalších. Lahůdková záležitost a za velmi přijatelné ceny. Obrazy mají buď 30cm x 60cm (cca 1150 Kč), nebo 14.5 cm x 29cm (cca 430 Kč).
No a nakonec něco pro opravdové cvoky, kteří jsou ochotni vyhodit hodně, ale opravdu hodně peněz za svůj oblíbený film… i když, myslet si něco menšího o fanoušcích Star Wars by bylo skoro rouhání. Každopádně, pokud máte volných 80 tisíc korun (uf), pak si můžete pořídit naprosto jedinečný DVD projektor ve tvaru R2-D2. Slovy distributora – „Datový projektor s úhlopříčkou až 6,44 metru!!!, DVD/CD/WMA/MP3/MP4/DivX a JPEG přehrávač, projektor herních konzolí, dokovací stanice pro iPOD, čtecka paměťových karet, USB, vestavené reproduktory 20W se stereo a surround efektem, dálkový ovladač ve tvaru lodi Millennium Falcon a další vychytávky“. Inu, pokud se na to cítíte, můžete objednávat zde. Jen nevím, jak to vysvětlíte manželce/přítelkyni.
P.S. Jo a kdyby se vám hodně zalíbilo triko z úvodního obrázku článku, nakupujte zde (za čtyři stovky).