Duch Bill Murray a noví Smithovi

Duch Bill Murray a noví Smithovi
duch-bill-murray-a-novi-smithovi-2
Třetí Krotitelé duchů mají paradoxní vývoj. Kdysi tahle série narazila na tvrdohlavého Billa Murrayho, který řekl, že do trojky půjde leda tehdy, pokud bude hrát jen několik minut na začátku a pak jeho postava zemře. Poté už by se Murray potuloval na scéně jen jako duch. Nikdo tehdy s tímhle nápadem nesouhlasil a tak dostala série na dvacet let stopku. Nyní se všichni snaží, aby trojka opravdu vznikla a protože Murray nemůže chybět, dosáhl svého – bude z něj duch. Jeden by skoro zaplakal. Skutečně jsme na ten ústupek museli čekat dvacet let?
Podobné (i když podstatně kratší) čekání vládne i v případě pokračování akční komedie Mr. & Mrs. Smith, která měla velice slušné tržby. Stále padaly sliby o sequelu, dodnes se však nedal dohromady ani scénář. S Brangelinou (Bradem Pittem a Angelinou Jolie, pro méně chápavé) se navíc postupem času přestalo počítat, protože mají oba herci dost vlastních projektů. Nyní je jisté, že dvojka nebude. Namísto toho se natočí prequel, možná nový start série. Zkrátka další reboot, kam se hodí mladší obličeje a pojede se od začátku. Dokonce prý budou naši hrdinové teprve procházet školou pro špióny. V lepším případě to dopadne jako Stormbreaker, v tom horším nás čekají další Spy Kids. Tímhle tempem to za chvilku dotáhneme v restartech do základních škol.
Víte že?...
... neoficiální informace uvádějí, že byl scénář k Mr. & Mrs. Smith před finální podobou přepracován alespoň padesátkrát?