Gremlini a Krotitelé duchů možná v 3D

Gremlini a Krotitelé duchů možná v 3D
gremlini-a-krotitele-duchu-mozna-v-3d-1
O třetích Gremlinech se v Hollywoodu mluví již delší dobu. Stejně tak o trojce Krotitelů duchů, která je podobně časově zakletým projektem. Nyní se prý v případě obou trojek hýbou ledy. A to směrem z plátna (jak šokující oznámení!). Obojí je samozřejmě třeba brát s jistou rezervou. Studia oživují zašlé projekty a testují podobnými oznámeními reakce potencionálního publika (něco ve smyslu „když bude na internetu hodně výkřiků typu – páni, to je hustý, že to bude 3D! – tak to 3D skutečně natočíme“).

Mimochodem, když už jsme u těch návratů a pokračování, Piranha 3D (2010) Alexandrea Ajy nakonec možná paradoxně 3D nebudou (nejsou peníze na postprodukci), Mortal Kombat se dočká restartu (zajímá tahle série dneska ještě někoho?) a Hobit se minimálně o rok zpozdí.

Víte že...

... Bill Murray již po premiéře druhých Krotitelů duchů souhlasil s třetím dílem? Problém byl v tom, že chtěl, aby ve "trojce" bude hrál jen několik minut na začátku a pak jeho postava zemřela. Zbytek filmu by odehrák jako duch. Nikdo s jeho nápadem nesouhlasil a tak projekt v té době zkrachoval.