Prokletý Flash představuje první trailer. Slibuje Keatonova Batmana a konec svého světa

Prokletý Flash představuje první trailer. Slibuje Keatonova Batmana a konec svého světa
Vertical Ent.
Už nějakou dobu se ví o tom, že The Flash by měl poskytnout záminku pro napůl tečku a napůl restart filmových DC komiksů. To je jistě hlavní důvod, proč produkce překonala všechny překážky. Studio se nechce vzdát možnosti předstírat, že opuštění dosavadního formátu je součástí jejich plánu, přestože je k nim dotlačily mnohé komerční a kritické neúspěchy.

Trailer: The Flash

Flash
Trailer potvrzuje, že Flash se díky své rychlosti narušující fyzikální zákony času a prostoru ponoří do mnohovesmíru ne nepodobného tomu, s nímž si hraje Marvel. A jako se v posledním Spider-Manovi mohli setkat Tom Holland, Andrew Garfield a Tobey Maguire, tři nejslavnější představitelé pavoučího muže, ve Flashovi vedle sebe uvidíme přinejmenším Bena Afflecka a Michaela Keatona. Právě tyto hříčky mohly být během vleklých příprav přepsány tak, aby naznačily posun celé filmové stáje na novou kolej.
Zatímco trailery na Spider-Mana se setkání populárních herců pokoušely zakrýt, a to včetně digitálního retušování některých scén, Flash se svými Batmany nepokrytě chlubí. V upoutávce vidíme i hru s dalšími populárními postavami a odkazy, jedním z navrátilců je rovněž záporák Zod z Muže z oceli s tváří Michaela Shannona. Představuje se nováček Sasha Calle jako Supergirl. Jaké překvapení si asi tvůrci schovávají do kin?
Flash
The Flash | Warner Bros.
Režisér moderní dvoudílné adaptace thrilleru To Andy Muschietti se ocitl v nevděčné roli tvůrce filmu, který v médiích i na sociálních sítích provází nemálo negativity. Pro mnohé nebude snadné přistoupit k němu s chladnou hlavou, to však neznamená, že výsledek je dopředu odepsaný.
V mnoha ohledech skýtá značný potenciál. Na rozdíl od hříček Marvelu nebude třeba zachovat status quo a Flash může zobrazit nevídanou (sebe)destrukci filmové značky. Střípky příběhu ostatně naznačují právě to, že Barry Allen alias The Flash přivodí svými eskapádami konec svého světa.
Jak tento na hodně dlouhou dobu poslední film s Ezrou Millerem uspěje, se dozvíme 15. června.

Kinolog: Co je valentýnský film a proč se tento svátek slaví

Valentýnské filmy nejsou jenom romantické komedie, ale i melodramata. Které z nich jsou světově nejpopulárnější? Musí jít vždy o příběhy mezi mužem a ženou, nemohou tam být i zvířata a stroje? A jak se ubránit kýčovitému dojetí?