Březen na Netflixu ve znamení návratu velkých hitů. Elvis coby tajný agent, Světlo a stíny i Vražda v Paříži

Březen na Netflixu ve znamení návratu velkých hitů. Elvis coby tajný agent, Světlo a stíny i Vražda v Paříži
Světlo a stíny | Netflix
Na své si ale přijdou i milovníci reality show, romantických komedií a krimi. A poprvé si budete moci pod záštitou firmy Nike s Netflixem zacvičit jógu, posílit střed těla nebo si zaposilovat, neboť startuje série jejich tréninkových videí.

1. březen

Cheat
Nová kvízová soutěž, ve které se soutěžící mohou k výhře probojovat nečestně různými podvody. Platí totiž jen jediné pravidlo – nenechat se chytit! Čtyři hráči změří své síly ve znalostech, chytrosti i blafování.
Dnes v noci spíš se mnou
Polský snímek na motivy stejnojmenné knihy. Nina má dokonale zorganizovaný život, dobrou práci, krásné dcery a milujícího manžela, jenže díky tomu všemu z jejího života vyprchala veškerá jiskra a vzrušení. Manželství je v krizi, když tu potká Jana. Mladík v ní probudí ženu, kterou kdysi bývala, a Nina se musí rozhodnout, kterou životní cestou se vydá...
Dnes v noci spíš se mnou
Entrevías
Druhá řada španělského kriminálního seriálu o válečném veteránovi, jenž vezme spravedlnost do svych rukou poté, co skupina drogových dealerů ovládne jeho čtvrť a ohrozí i jeho vnučku.

2. března

Karate Sheep
Trico je nadšená ovce, jež miluje, když může se svým stádem sdílet nové hračky a nápady. To ale na horských pastvinách vyvolá pořádný poprask, který pak musí uklízet Wanda, přísná ovce, jejímž úkolem je udržet stádo v bezpečí. Vlk se totiž krade kolem a hodlá využít jakoukoli příležitost.
Karate Sheep
Monique Olivier: Součást zla
Francouzský dokument. Od roku 1987 do roku 2003 byl Michel Fourniret nejznámějším francouzským sériovým vrahem, jeho manželka Monique Olivier však zůstává záhadou a diskutuje se o tom, zda byla jen pouhým pěšákem, nebo jedním ze strůjců všech hrůz.
Monique Olivier: Součást zla
Sex/Život
Druhá řada amerického komediálně dramatického seriálu. Milostný trojúhelník mezi ženou, jejím manželem a její minulostí pokračuje.
Je to past!
Druhá řada italského komediálního seriálu navazuje přesně tam, kde skončila první. Salvo a Valentino jsou v ohrožení života a ocitají se ve víru bláznivých událostí spojených s vraždou, kterou je stále třeba objasnit.

3. března

Zrazená víra: Když nic není svaté
Osmidílný dokumentární seriál věnovaný novodobým jihokorejským podvodníkům, již o sobě tvrdí, že jsou mesiáši, a šokujících událostech, jež se kolem nich dějí.
Zrazená víra: Když nic není svaté
Láska na první polibek
Španělská romantická komedie s prvky fantasy. Javier v šestnácti letech zjistil, že stačí poprvé políbit nějakou dívku a vidí celou jejich společnou budoucnost. Tak vyrostl v muže, který nemá pevný vztah, protože každý ukončí ještě předtím, než může dostat kopačky. Jednoho dne ale potká okouzlující Lucíu, políbí ji a poprvé v životě spatřuje harmonický vztah s rodinou a dětmi. Javier proto věří, že Lucía je ženou jeho života. Jenže to má jeden ohromný háček. Lucía je totiž přítelkyní jeho nejlepšího kamaráda...
Láska na první polibek
Příští módní trend
Druhá řada soutěžní reality show o nejlepšího módního návrháře. K moderátorovi pořadu Tan Francemu se připojila světoznámá modelka Gigi Hadid. Společně budou sledovat, komu ze soutěžících se podaří získat dvě stě tisíc dolarů a možnost vytvořit vlastní kolekci oblečení. Porotci druhé řady jsou Hailey Bieber, Emma Chamberlain, Bella Hadid a Donatella Versace.

4. března

Divorce Attorney Shin
Dramatický jihokorejský seriál na motivy stejnojmenného webtoonu ze soudního prostředí. Shin Sung-Han je učitelem hry na piano na německé hudební univerzitě. Dlouho hledá odpověď na něco ze své minulosti, když se k němu dostane informace, jež by mu mohla pomoci tajemství rozklíčovat. Vrátí se proto do Jižní Koreje a začne studovat práva.Specializuje se na rozvody a v případech svých klientů nachází jednotlivá vodítka. Se vším mu navíc pomáhají jeho středoškolští kamarádi.
Shinsunghan, Yihon

5. března

Chris Rock: Selective Outrage
Stand-up speciál komika Chrise Rocka vysílaný živě z Baltimoru.

6. března

Ridley Jonesová: Strážkyně muzea
pátá řada dobrodružného animovaného seriálu pro děti

8. března

Faraway
Německá romantická komedie. Zeynep Altin je na na pokraji svých sil. Je upracovaná a její manžel, dcera a stárnoucí otec po ní neustále něco chtějí. Pohřeb matky, který málem skončí katastrofou, je pro ni poslední kapkou. Rozhodne se opustit Mnichov a uchýlit se na chorvatský ostrov, kde její matka v tajnosti před několika lety zakoupila dům a ve své poslední vůli jí ho dokázala. Zeynep doufá, že tu najde klid, svobodu a sama sebe, jenže to by v domě nesměl stále bydlet jeho bývalý majitel...
Faraway
MH370: Ztracené letadlo
Britský dokument věnovaný záhadnému zmizení letu MH370.
MH370: Ztracené letadlo

9. března

TY
Druhá část čtvrté řady seriálu, v níž se publikum vrací za Joem do Anglie. Ten má na krku vraždu, kterou musí vyřešit, a přitom si ochránit nově vybudovaný život.

10. března

Luther: Pád z nebes
Brilantní, ale zneuctěný detektiv John Luther se musí dostat z vězení, aby zastavil sadistického sériového vraha, jenž terorizuje Londýn. Idris Elba se vrací ve své nejslavnější roli.
Luther: Pád z nebes | Netflix
Outlast
Šestnáct soutěžících, odborníků na přežití, se snaží vyhrát značnou sumu peněz v nové reality show odehrávající se v aljašské divočině. Jejich snaha má ale jeden háček. Aby vyhráli, musí být součástí týmu, což bude pro tyto samotáře největší oříšek...
Outlast
Sláva
Druhá polovina první série jihokorejského seriálu, v níž Dong-Eun musí dokonat svou pomstu na těch, jež jí zničili život.
Encontro lo que buscaba?
Mexická komedie o moderátorovi z rádia, který svůj důchod tráví pomáháním v obchodě s potravinami. Chce si totiž vydělat na vstupenku na výroční párty svého bývalého zaměstnavatele, protože doufá, že se na ní setká se svou dávnou láskou.
Encontro lo que buscaba?
Rana Naidu
Indický seriál na motivy předlohy s názvem Ray Donovan. Rana Naidu dokáže vyřešit jakýkoli problém a skandál související s bollywoodskými celebritami. Nezalekne se ničeho a má skvělé výsledky. Když je ale náhle z vězení propouštěný jeho otec, čelí poprvé v životě nepořádku, který možná uklidit nedokáže...
Rana Naidu

14. března

Ariyoshi Assists
Hiroiki Ariyoshi je jedním z nejznámějších japonských televizních moderátorů, tentokrát se ale v novém zábavním pořadu stane pouhým asistentem deseti různých celebrit. Každá z nich bude mít na starost jednu epizodu a připraví si rozličné úkoly a soutěže pro své hosty.
Ariyoshi Assists

15. března

Pornhub: Sex, prachy a internet
Dokumentární film o vzniku nejznámějších pornostránek na světě i o kontroverzích, jež je obklopují.
The Law of the Jungle
Mexická reality show, ve které dvanáct atletů změří své síly uprostřed džungle. Spin-off pořadu Agent.

16. března

Světlo a stíny
Druhá řada fantasy seriálu na motivy románové trilogie Griša. Temnyj přežil Vrásu a nyní se vrací, aby se pomstil. Alina, Mal a jejich spojenci budou muset napnout všechny své síly, neboť Temnyj vyšel z Vrásy ještě silnější než kdy předtím a vede si s sebou armádu nesmrtelných ničevojů...
Světlo a stíny
Era Ora
Italská romantická komedie. Dante má krásný vztah se svou přítelkyní Alicí, o dost horší už je to ale s časem. Všude chodí pozdě, stále něco nestíhá a přijde mu, že život plyne příliš rychle. I na oslavu svých čtyřicátých narozenin přijde pozdě. Rozhodne se, že trochu zpomalí. Věří, že se mu podaří si nějaký ten čas našetřit, jenže pak s hrůzou zjišťuje, že mu každých pár hodin poskočí život o rok dopředu!
Era ora

17. března

Maestro
Devítidílný řecký kriminální seriál o hudebníkovi Orestovi, jenž přijíždí na malebný ostrov, aby tu připravil hudební festival. Nečekaně se ale zaplete s místní ženou a postupně je vtahovaný do problémů místních obyvatel.
Maestro
Hasta el cielo: La serie
Seriálové pokračování španělského thrilleru Až do nebes. Aby si udržela nezávislost na svém otci, překupníkovi kradeného zboží, přidá se svobodná matka Sole ke zlodějskému gangu svého zemřelého manžela.
Kouzelníkova slonice
Animovaný fantasy snímek na motivy stejnojmenné knihy. Peter již dlouho hledá svou ztracenou sestru, stále se mu to ale nedaří. Naděje mu svitne po návštěvě vědmy, která mu prozradí, že ji najde jen tehdy, když bude následovat kouzelníkova slona... Velká dobrodružná cesta začíná.
Kouzelníkova slonice
Le Roi des Ombres
Francouzský kriminální thriller. Po smrti otce se dva nevlastní bratři postaví proti sobě a vznikne konflikt, jenž může mít tragické následky.
Noise
Belgicko-nizozemský thriller. Matt se vrací se svou rodinou do rodného města, aby se postaral o otce. Ten trpí demencí a není schopný synovi zodpovědět řadu otázek týkajících se dávné nehody v místní továrně, o kterou se zajímá. Matt se proto pouští do vyšetřování, co se vlastně stalo, čímž otevře Pandořinu skříňku plnou ošklivých rodinných tajemství, která mohou zničit i jeho vlastní manželství...
Noise
Dance 100
Soutěž ve street dance o post nejlepšího tanečního choreografa. Soutěžící musí sestavit choreografii, naučit vše svou skupinu a následně před porotci zatančit. Ovšem nebudou to mít snadné, neboť sudí budou i z řad jejich vlastních tanečníků.
Dance 100
Agent Elvis
Elvis Presley jako vládní agent v novém animovaném komediálně laděném špionážním seriálu. První řada by měla mít deset epizod.
Agent Elvis

20. března

Gabby a domeček pro panenky
sedmá řada seriálu pro děti

21. března

We Lost Our Human
Interaktivní animované dobrodružství o dvojici mazlíčků, kteří se jednoho dne probudí a zjistí, že všichni lidé zmizeli.
We Lost Our Human

22. března

Království
Třetí řada argentinského kriminálního seriálu. Z pastora Emilia se stal argentinský prezident, ale věci stále nejdou tak, jak by měly. Odpor vůči němu sílí a začíná mu hatit jeho plány o absolutní kontrole nad zemí, její armádou i zákonem.
Masakr ve Waco
Dokumentární minisérie obsahující dosud nezveřejněné záběry z nechvalně známého, téměř dvouměsíčního střetu federálních agentů s těžce ozbrojenou skupinou náboženských fanatiků ve Wacu v roce 1993.
Masakr ve Waco
Neviditelné město
Druhá řada brazilského fantasy seriálu. Ve vodách poblíž Belém do Pará byl Ericovi vrácen život a on teď touží najít svou dceru Lunu.

23. března

Noční agent
Seriálová adaptace románu Matthewa Quirka o agentovi FBI zapleteném do rozsáhlé konspirace, která ho zavede až k samotnému prezidentovi.
Noční agent
Furies
Vietnamský akční snímek o třech bojovnicích, jež se pomocí vlastních sil snaží zničit zločinecký syndikát, který zneužívá ženy.
Furies
Johnny
Polské drama o tom, že každý má právo dostat druhou šanci. Patryk si ji vyslouží díky knězi Janovi, setkání s ním mu navždy změní život.
Johnny

24. března

Chor Nikal Ke Bhaga
Indický akční snímek. Letuška a její komplic chtějí za letu ukrást převážené diamanty a jednou provždy se zbavit svých dluhů. Jenže zločin se jim zvrtne a změní se v únos.
Chor Nikal Ke Bhaga
Love is Blind
Čtvrtá řada reality show, kde se soutěžící, co se seznamují, navzájem nevidí.

29. března

Wellmania
Australský komediální seriál o Liv, ženě, jež se rozhodla, že přehodnotí svůj dosavadní styl a začne žít zdravěji.
Wellmania
Emergency: NYC
Dokumentrání seriál z prostředí newyorské záchranné služby, spin-off seriálu Lenox Hill.

30. března

From Me to You: Kimi ni Todoke
Japonský hraný romantický seriál na motivy stejnojmenné mangy. Patnáctiletá středoškolačka Sawako Kuronuma, je velmi osamělá. Kvůli podobě s hrdinkou slavného hororu Ring jí přezdívají Sadako a všichni se jí straní, říkají o ní, že vidí duchy a umí někoho proklít. Sawako je ale ve skutečnosti velmi milá a nenáročná dívka, která chce pouze někam patřit. Když se s ní začne bavit na škole populární Kazehaya, všechno se změní. Poprvé v životě má přátele, mluví s ní různí lidé a začíná zapadat. Navíc mezi ní a Kazehayem vzniká křehké pouto lásky...
Big Mäck – Gangster und Gold
Německý dokumentární film. Životní příběh Donalda Stellwaga, jenž byl odsouzený na šest roků do vězení za zločin, který nespáchal. O několik let později byl vyšetřovaný opět, šlo i tentokrát o omyl?
Big Mäck - Gangster und Gold
Naměkko
Americký komediální seriál, v němž se hlavních rolí ujali Rob Lowe a jeho syn John Owen Lowe. Ellis Dragon je obdivovaný bioinženýr, který se snaží ze světa udělat lepší místo. Problémem ale je, že sám má do dobrého člověka daleko. Je to excentrický, do sebe zahleděný workoholik, který nemá dobrý vztah ani se synem Jacksonem. Dokáže s tím Jackson něco udělat, zvládne zachránit nejen vztah s tátou, ale i jeho společnost a konečně vystoupit z jeho stínu?
Naměkko

31. března

Copycat Killer
Tchajwanský kriminální seriál. Sériový vrah využívá zájmu médií o jeho vraždy, manipuluje s jejich oběťmi, policií i médii a dělá ze svých zločinů podívanou.
Copycat Killer
Pok-sun nesmí přežít
Jihokorejský thriller o ženě vedoucí dvojí život.
Pok-sun nesmí přežít
Vražda v Paříži
Pokračování americké akční komedie Vražda na jachtě. Nick a Audrey Spitzovi jsou pozvaní na svatbu maharádži, kde se setkávají se starými známými. Dobře se baví a užívají si luxusního resortu, kde se obřad koná. Ovšem jen do chvíle, než je maharádža unesen. Únosci požadují tučné výkupné, které mají do Paříže doručit právě Spitzovi...
Vražda v Paříži

Kinolog: Vrahoun Dahmer na Netflixu je hit. Jak moc se seriál míjí s realitou?

Sérioví vrazi jsou hlavními hvězdami žánru true crime. Nová hraná série na Netflixu ale zachází mnohem dál než všechny ostatní. Nesoustředí se jenom na postavu vraha, dává velký prostor i obětem a jeho rodinám. Ale je to dobře?