Do streamovací války vstupuje Prima. Jejich služba slibuje ověřené hity, exkluzivní obsah a možnost sledování zdarma

Do streamovací války vstupuje Prima. Jejich služba slibuje ověřené hity, exkluzivní obsah a možnost sledování zdarma
Bodyguardi | Prima
Nova Voyo horlivě propaguje od roku 2021, takže na Primě mají co dohánět. Co nás tedy konkrétně čeká? Prima+, jejíž exkluzivní obsah bude označený hlavičkou Prima+ Originals. Přinášet bude předpremiéry až sedm dní před jejich uvedením v televizi. Dále nabídne koprodukční filmy, živé vysílání skupiny Prima a více než dva tisíce českých i zahraničních titulů.
Zajímavé je flexibilní předplatné. Službu bude možné sledovat zdarma s reklamou, ale v nabídce bude jen omezený počet titulů. V případě, že si uživatel zaplatí 99 Kč měsíčně, bude mít k dispozici nabídku více než dvou tisíc českých i zahraničních titulů, produkci Prima+ Originals i předpremiéry a archiv, vše v HD kvalitě, ale s polovičním objemem reklam. Za 149 Kč měsíčně pak předplatitel získá totéž, ale bez reklam a ve Full HD.
Že to se svou službou myslí na Primě vážně, dokazuje i počet připravovaných titulů. Momentálně už je 13 seriálů vyrobených či ve výrobě a 28 projektů v předvýrobní fázi. Prima+ na startu nabídne hned několik nových seriálů.
do-streamovaci-valky-vstupuje-prima-jejich-sluzba-slibuje-overene-hity-exkluzivni-obsah-a-moznost-sledovani-zdarma-1
Sedm schodů k moci | Prima

Sedm schodů k moci

režie: Jiří Chlumský, Martin Kopp
scénář: Josef Klíma, Lenka Hornová
hrají: Eva Podzimková, Jiří Vyorálek, Pavel Batěk, Tomáš Měcháček
Příběh ženy, která uměla okouzlit a jít tvrdě za svým, milovala luxus, vlivné muže a moc. Sleduje životní cestu a kariérní vzestup venkovské servírky Anny Malé krok za krokem nebo, chcete-li, schůdek po schůdku, a to až do nejvyšších politických pater a ložnice ministra Tomáše Vichra... Fiktivní story je volně inspirovaná českým politickým prostředím po roce 2000.

Bodyguardi

režie: David Laňka, Martin Müller
hrají: Predrag Bjelac, Adam Ernest, Ondřej Malý, Michal Noga, Sagvan Tofi
Komediální seriál nového žánru progressive fiction říká, že i s gangstery může být legrace. Tvůrci Bodyguardů slibují, že každý díl ponese ucelený příběh. Jednotlivé příběhy budou vyprávěné s odzbrojující nekorektní nadsázkou, budou si brát to nejlepší z toho, co v žánru kriminálních a gangsterských filmů vzniklo, a pracovat se zajímavými popkulturními odkazy.

Půlnoční zpověď

režie: Jitka Bártů
scénář: Kateřina Bártů, Jitka Bártů
hrají: Markéta Plánková, Marek Lambora, Denisa Nesvačilová, Igor Orozovič
On je kněz a ona psycholožka hledající rozhřešení. Strašlivý zločin je spojil dohromady, ale nic není takové, jak se na první pohled může zdát. Psycholožka a vztahová terapeutka Stela Skoumalová doposud žila vzorným životem a radila s manželskými peripetiemi svým klientům. Nečekanou souhrou tragických událostí se sama ocitá v morálně rozpolcené situaci.

Zákony vlka

režie: Marek Najbrt
scénář: Robert Geisler, Gabriela Erleová
hrají: Stanislav Majer, Linda Rybová, Jan Vondráček, Josef Polášek
Detektivní minisérie sleduje příběh někdejšího kriminálníka Roberta (Majer), kterého shoda okolností po propuštění z vězení přivede na druhou stranu zákona. Ocitá se v zapadlé vesnici v pohraničí, s níž jej spojuje nejen osudový vztah se Sárou (Rybová), ale i nedořešené záležitosti z minulosti.
To je jen malý výčet připravovaných exkluzivních seriálů. Vyjma jich slibuje Prima+ také exkluzivní uvedení českých koprodukčních filmů, které na žádné jiné streamovací službě nenajdeme.
Konkrétně by mělo jít o online premiéru romantické komedie Prezidentka s Annou Geislerovou v hlavní roli, komedii Hádkovi o rodině, která se nikdy neshodne, komorní drama Minuta věčnosti v hlavních rolích s Jiřím Langmajerem a Martinou Babišovou o dobrodružné výpravě otce a dcery na Island a komedii Pánský klub, v níž pětice hrdinů dochází na terapii pro eroticky závislé. A moc jim to nejde.
Hádkovi
Hádkovi | BontonFilm
Streamovací služba Prima+ startuje ve středu 8. února. K dispozici bude na chytrých televizorech značky Samsung, podpora má být připravená i pro Android TV (není ovšem jisté, jestli již v době spuštění).
Od počátku Prima počítá se zpřístupněním pomocí HbbTV a připravená je také aplikace pro mobilní telefony se systémy iOS a Android. Přidat si bude možné až pět zařízení, přičemž obsah lze sledovat souběžně na třech zařízeních.
Dále se můžete podívat na přehled nejlepších filmů a seriálů na Prima+.

Kinolog: Langmajer poprcává na Ostrově déle než Šest dní a sedm nocí

Česká romantická komedie Ostrov plní své poslání díky tomu, že je dokonale odříznutá od současné české reality. To předchozí filmy Rudolfa Havlíka měly s realitou celkem problém.