Bude znovu šílet vzteky? Adam Driver se prý vrátí jako Kylo Ren v novém Star Wars filmu

Bude znovu šílet vzteky? Adam Driver se prý vrátí jako Kylo Ren v novém Star Wars filmu
Adam Driver | Lucasfilm Ltd.
A není to vinou samotného herce. Kylo Ren byl mizerně napsanou postavou, na které bylo až příliš patrné, že sami autoři neměli jasno v tom, jakým směrem se jeho cesta bude ubírat, a tak mu měnili charakter z minuty na minutu. Nemluvě o nechtěně směšných momentech, mezi které patří výbuch vzteku a odhalený hrudník, jimiž se internetové memy živí dodnes.
Málokdo proto čekal, že se Driver pohrne zpátky do role. A přesto prý v současné době jedná se společností Disney o tom, že by si Kylo Rena zopakoval ve filmu, jehož scénář připravuje Damon Lindelof (Ztraceni, Star Trek: Do temnoty). Zprávu jako první zveřejnil server Giant Freakin Robot. Pokud se ukáže jako pravdivá, znamenalo by to, že půjde o první projekt ze Star Wars universa, který bude navazovat na události poslední trilogie.
Oscar Isaac
Star Wars: Poslední z Jediů
Podle GFR by se měl Driverův Kylo Ren objevovat hrdinům nového příběhu jako duch (což je v rámci série zavedený a ozkoušený model). Vyjma Drivera by Lindelof rád pro nový snímek ulovil i Daisy Ridley a Oscara Isaaca, kteří hráli v poslední trilogii významné role (a další kolo by si určitě zasloužili). Zatím nepojmenovaný snímek natočí Sharmeen Obaid-Chinoy (epizody Ms. Marvel). Co se týče zápletky, tu zatím studio i Lindelof drží pod pokličkou.
U Disneyho nutně potřebují, aby byl další Star Wars projekt obrovským hitem. Ze sólovky Hana Sola byl propadák, devátá epizoda (Vzestup Skywalkera) vydělala mnohem méně, než studio potřebovalo, a fantastický seriálový Andor má mizerná čísla sledovanosti. Zdá se, že zájem fanoušků a fanynek o příběhy z předaleké galaxie uvadá. Oživí ho Lindelof? Šance tu určitě jsou, jen si nejsem jistý, zda zrovna Kylo Ren představuje potřebné lákadlo.
Adam Driver
Star Wars: Vzestup Skywalkera | Lucasfilm Ltd.

Kinolog: Atentát na Kennedyho už skoro rozluštili. Slavný filmař se vrátil na místo činu

Málokterý zločin v dějinách láká tolik pozornosti jako atentát na prezidenta JFK, jenž se odehrál 22. listopadu 1963. Režisér Oliver Stone o tom již v roce 1991 natočil hraný film. Od té doby přibylo mnoho nových informací…