Na listopad Netflix připravil návrat Teletubbies, Lindsay Lohan a rodiny Addamsových. Nechybí ani animovaný Zlatan Ibrahimovič

Na listopad Netflix připravil návrat Teletubbies, Lindsay Lohan a rodiny Addamsových. Nechybí ani animovaný Zlatan Ibrahimovič
Falling for Christmas | Netflix

1. listopadu

Gabby a domeček pro panenky
premiéra šesté řady animovaného seriálu
Zlouni
VOD premiéra animovaného snímku studia Universal Animation. V příbězích bývají za obvyklé podezřelé zlý vlk, žralok, piraňa, jedovatý had a tarantule. Co se může stát, když se pro změnu rozhodnout páchat dobro, ukáže hravá animovaná variace na Dannyho parťáky.
The Takeover
Holandský kriminální film o hackerce Mel, kterou obviní z vraždy. Ve společnosti kluka, se kterým byla den předtím na rande, se dá na útěk nejen před policí, ale i před zločinci, kterým svým útokem zhatila plány.
The Takeover
The Takeover | Netflix
Mladá modrá krev
premiéra druhé řady romantického seriálu pro dospívající publikum

2. listopadu

The Final Score
Kolumbijský kriminální seriál věnovaný případu vraždy fotbalisty Andrese Escobara, který byl zastřelený ihned po návratu z fotbalového mistrovství světa v roce 1994, na kterém dal vlastní gól.

3. listopadu

Blockbuster
Komediální seriál z prostředí poslední videopůjčovny. Její majitel Timmy a jeho zaměstnanci se ze všech sil snaží, aby se k nim vraceli spokojení zákazníci a podnik nezkrachoval.
Melissa Fumero
Blockbuster | Netflix
Killer Sally
Dokumentární seriál o zločinech bývalé americké kulturistky Sally McNeil.
The Dragon Prince
premiéra čtvrté řady animovaného seriálu

4. listopadu

Buying Beverly Hills
Americká reality show o prodeji a nákupech nemovitostí v jedné z nejexkluzivnějších částí světa – Beverly Hills.
Enola Holmesová 2
Druhý díl kriminálního dobrodružství Enoly Holmesové. Tentokrát na ni čeká případ zmizelé dívky z továrny na sirky. Vyšetřování jí navíc přivede do cesty bratra Sherlocka, jehož případ, zdá se souvisí, s tím Enoliným...
Henry Cavill, Millie Bobby Brown
Enola Holmes 2 | Netflix
Manifest
čtvrtá řada seriálu
The Fabulous
Jihokorejský romantický seriál o čtveřici přátel, kteří se snaží splnit si své sny ve světě módy.
Lookism
Animovaný jihokorejský fantasy seriál odehrávající se ve společnosti, která soudí jedince na základě vzhledu. Hrdinou příběhu je nenápadný středoškolák, který vede dvojitý život, neboť střídá svá dvě naprosto odlišná těla.
Lookism
Lookism | Netflix

5. listopadu

Orgasm Inc.: The Story of OneTaste
Dokumentární snímek o ženské sexuální wellness společnosti, která slibovala orgastické meditace, pak se ale objevila řada zneklidňujících obvinění a začalo rozsáhlé vyšetřování FBI.

8. listopadu

Clausovi 2
pokračování belgického vánočního snímku Clausovi
Triviaverse
interaktivní kvízová hra

9. listopadu

Koruna
premiéra páté řady seriálu
The Soccer Football Movie
Americký animovaný film. Největším fotbalovým hvězdám současnosti ukradl zlý vědec talent. Čtveřice kamarádů a největších fotbalových fandů musí svým idolům pomoci získat jejich fotbalové dovednosti zpět.
The Soccer Football Movie
The Soccer Football Movie | Netflix
FIFA Uncovered
Americká dokument vezme diváky a divačky do zákulisí mocenských a politických bojů uvnitř neslavnější fotbalové organizace.

10. listopadu

Falling for Christmas
Vánoční romantická komedie s Lindsay Lohan v hlavní roli.
Ztracená kulka 2
Pokračování francouzského akčního snímku Ztracená kulka z roku 2020. Po Charrasově smrti Lino a Julia převzali a vytvořili novou protidrogovou jednotku. Lino se za každou cenu snaží najít vrahy svého bratra, nikdo a nic ho nezastaví...
Válečná jeptiška
druhá řada akčního fantasy seriálu

11. listopadu

Capturing the Killer Nurse
doplňkový dokumentární film k premiéře seriálu A Good Nurse
Is That Black Enough for You?!?
Historie černošského filmu zaměřená hlavně na 70. léta minulého století, obohacená o rozhovory se samotnými aktéry a archivní materiály.
Is That Black Enough for You?!?
Is That Black Enough for You?!? | Netflix
My Father’s Dragon
Animovaný film na motivy stejnojmenné knihy po děti. Elmer Elevator hledá na draka uvězněného na pustém ostrově, najde tam ale mnohem víc, než čekal.
Ancient Apocalypse
osmidílný dokument o dnes již ztracených civilizacích
Gidenler
Se Semihem se nečekaně rozejde přítelkyně. Semih se snaží zjistit proč a co bylo v jejich vztahu špatně. Brzy ho čeká střet s pravdou, kterou dlouho ignoroval.
Zac Efron nohama na Zemi
druhá řada dokumentárního seriálu
Monica, O My Darling
Indická kriminální komedie o mladém muži, který se snaží přijít s plánem na dokonalou vraždu.
Monica, O My Darling
Monica, O My Darling | Netflix

14. listopadu

Teletubbies
nová moderní verze dnes již legendárního pořadu pro nejmenší divačky a diváky

15. listopadu

Jurassic World Camp Cretaceous: Hidden Adventure
interaktivní speciál k seriálu Křídový kemp
Run for the Money
japonská soutěžní reality show

16. listopadu

¡Que viva México!
Po dědečkově smrti se jeho vnuk se svou manželkou a dětmi vydává do rodného města v Mexiku na pohřeb. Nečeká ale, že po jeho příjezdu propukne mezi příbuznými válka o dědictví...
¡Que viva México!
¡Que viva México! | Netflix
The Lying Life of Adults
Giovannina pěkná tvář se mění na ošklivou, tedy minimálně podle názoru jejího otce. Říká jí, že vypadá jako teta Vittoria. Je to ale pravda? Vážně se mění v ženu, kterou téměř nezná a kterou její rodiče tolik opovrhují? Snad je tu někde zrcadlo, ve kterém by viděla svou pravou tvář. Seriálová adaptace stejnojmenného románu od Eleny Ferrante.
The Wonder
Historické drama s Florence Pugh o mladé irské dívce, která od svých jedenácti let nic nesnědla, a přesto prospívá a nic jí nechybí.
Ur spår
Švédská komedie. Daniel a jeho sestra Lisa mají naprosto odlišné životy. Daniel je generální ředitel a neustále sportuje. To Lisa je na dně, nezaměstnaná, rozvedená a její dcera by raději žila s otcem. Jenže Lisa se před ní jednoho dne prořekne, že se zúčastní legendárního Vasova běhu na běžkách, dlouhého 90 kilometrů. Musí to tedy splnit a jít do toho s bratrem.
Ur spår
Ur spår | Netflix

17. listopadu

1899
dlouho očekávaná a několikrát posunovaná premiéra německého seriálu
Smrt nás spojí
premiéra třetí řady komediálního seriálu
Christmas with You
Romantický vánoční film. Popová hvězda Angelina si prochází obdobím vyhoření, a tak se rozhodne že splní přání dospívající fanynce a vydá se za ní do malého městečka, kde nečekaně objeví nejen opětovný zájem o svou kariéru, ale možná i lásku.
Aimee Garcia, Freddie Prinze Jr.
Christmas with You | Netflix

18. listopadu

Elita
premiéra šesté řady španělského seriálu
Somebody
Jihokorejský kriminální seriál. Sam je samotářka, která nedokáže komunikovat s ostatními lidmi, a tak jsou jejím přáteli jen Mok-Won a detektiv Ki-Eun. Sam pracuje jako vývojářka seznamovací aplikace Somebody, takže když se stane vražda, která s ní souvisí, ocitá se uvnitř vyšetřování, jež vedou její přátelé.
Snivokraj
Fantasy rodinný snímek o dívce, jež najde tajnou mapu do magického světa snů. S pomocí tamního vyvržence prochází sny a utíká před nočními můrami v naději, že ještě jednou spatří svého otce.
Jason Momoa
Snivokraj | Netflix

21. listopadu

My Little Pony: Winter Wishday
sváteční speciál k seriálu My Little Pony: Make Your Mark
StoryBots: Answer Time
animovaný vzdělávací program po děti

23. listopadu 2022

The Swimmers
Příběh syrských plavkyň Yusry a Sarah Mardini, kterým se podařilo uprchnout z válkou zmítané Sýrie a zúčastnit se letních olympijský her v Riu v roce 2016.
Wednesday
Hraný seriál Tima Butona inspirovaný slavným komiksem Addamsova rodina. Wednesday se stěhuje na internátní školu. O zábavu tak nebude nouze.
na-listopad-chyta-netflix-navrat-teletubbies-lindsay-lohan-a-rodiny-addamsovych-nechybi-ani-animovany-zlatan-ibrahimovic
Wednesday | Netflix

24. listopadu 2022

First Love
Jejich životy jsou plné vzpomínek na první lásku. Na dobu, kdy život byl lehký jako peříčko a vše se zdálo možné. Yae Noguchi toužila po tom být letuškou, ale utrpěla nehodu, po které to už nebylo možné. Harumichi Namiki se stal pilotem, ale ani on už v této kariéře nepokračuje. Osud ho zavedl jiným směrem, oba tápou a ví, že v jejich životech cosi chybí...
The Noel Diary
Vánoční romantická komedie o muži, který se po letech vrací domů, aby se postaral o matčin majetek. Mezi jejími věcmi najde i tajemný deník, jenž může obsahovat odpovědi na otázky, které ho roky trápí.

30. listopadu 2022

Love is Blind: Brazil
druhá řada brazilské reality show
My Name is Vendetta
Italský kriminální thriller. Bývalý vymahač pohledávek pro mafii se po smrti mnoha členů rodiny uchýlí i s dcerou do Milána, aby se tu ukryli a připravili pomstu.

Kinolog: Sex za socialismu nám kazili patriarchální fotříci. Jinak byl možná lepší než teď

Česká televize ukrývá jeden ze svých nejlepších dokumentárně vzdělávacích pořadů jen na webu a nevysílá ho celoplošně. Osmidílná Kronika orgasmu o dějinách sexuologie v Československu bude bavit mladší i starší publikum.