Bojoví tučňáci, roztomilé houbičky a legendární knírek. Filmová verze Super Maria v prvním traileru víc než baví

Bojoví tučňáci, roztomilé houbičky a legendární knírek. Filmová verze Super Maria v prvním traileru víc než baví
Super Mario Bros: The Movie | Universal Pictures
Přesnou zápletku zatím neznáme, ale z traileru je víc než jasné, že půjde o to zastavit zlého dobyvačného krále Bowsera před pustošením jednotlivých království. Tučňáci to zkusili, ale příliš nepochodili. Ještěže se na scéně objeví instalatér Mario, který mu to poskakováním po kloboučcích houbiček zkomplikuje o dost víc. Zapomenout nesmíme ani na unesenou princeznu Peach, jež potřebuje zachránit, a Mariova věrného bratra Luigiho, vždy připraveného pomoci.
Super Mario Bros. ve filmu | Universal Studios
Premiéra snímku byla stanovená na 8. duben 2023. The Super Mario Bros. Movie podle scénáře od Matthewa Fogela režírovali Aaron Horvath a Michael Jelenic. V originálním znění postavy namluvili Chris Pratt (Mario), Anya Taylor-Joy (princezna Peach), Charlie Day (Luigi), Jack Black (Bowser), Keegan-Michael Key (Toad), Seth Rogen (Donkey Kong), Fred Armisen (Cranky Kong), Kevin Michael Richardson (Kamek) a Sebastian Maniscalco (Spike).

Proč jsou Stranger Things nejsledovanějším seriálem všech dob?

Sci-fi hororová minisérie vstoupila na Netflixu do čtvrté a finální sezóny. Obří zakončení nás čeká 1. července. Víte, proč byl projekt původně patnáctkrát zamítnutý a na jaké jiné filmy odkazuje?