Je to oficiální, Hugh Jackman se ještě jednou vrátí jako Wolverine!

Je to oficiální, Hugh Jackman se ještě jednou vrátí jako Wolverine!
Wolverine | 20th Century Fox
Je to pět let, co Hugh Jackman oficiálně coby Wolverine pověsil adamantiové drápy na hřebík. A upřímně jsme věřili, že mu to vydrží.
Jenže od té doby se několik věcí změnilo. V prvé řadě si Jackman začal extrémně notovat s Ryanem Reynoldsem, představitelem Deadpoola (jejich vzájemný trolling baví internet již několik let), a ten ho začal lámat, aby s ním vyrazil ještě na jednu komiksovou jízdu. A pak má samotný Jackman malý, nesplněný sen. Zájem o zapojení do MCU projevoval léta, ale protože práva na X-Meny drželo studio 20th Century Fox, šlo o nemožné spojení.
A pak před třemi lety Disney koupil Foxe, tím nabyl na X-Meny práva a najednou Wolverine mohl vyrazit do světa Avengers. Jenže Jackman už byl mimo hru. Naštěstí mu to podle všeho nakonec nedalo (nebo mu jen Reynolds volal každý den a on už rezignoval) a oficiálně se vrací. Klip, který to potvrzuje, nahrál Reynolds. A Jackman, ač krátce, v něm vystupuje.
Deadpool 3
O samotném filmu nevíme nic konkrétního. Důležitou informací, kterou oznamovací video odhaluje, je nicméně datum premiéry. Deadpool 3 vstoupí do kin 6. září 2024. Což je sice až za dva roky, ale na tohle si všichni rádi počkáme.

Kinolog: Co je nejhorší na seriálovém Pánovi prstenů? Jeff Sauron Bezos

Služba Prime Video, která patří Amazonu, přišla s nejdražším fantasy seriálem všech dob, jenž je dokonce ještě dražší než původní Pán prstenů. První ohlasy jsou natolik rozporuplné, že se této záhadě podíváme na zoubek.