Milujeme je, tak se vrací. Netflix odtajnil novinky k očekávaným pokračováním

Milujeme je, tak se vrací. Netflix odtajnil novinky k očekávaným pokračováním
Vyproštění 2 | Netflix
Listopad letošního roku je měsícem, který potěší milovníky seriálu Smrt nás spojía filmu o Enole Holmes ové. Enola Holmesová 2 zamíří na Netflix 4. listopadu, seriál odstartuje 17. listopadu. K dispozici jsou i první oficiální záběry.
Millie Bobby Brown se vrací jako Enola Holmesová a její hrdinka bude opět řešit zapeklitý detektivní případ. V prvním díle pátrala po své zmizelé matce. Sledování stop ji dovedlo až do Londýna, kde se připletla k případu ztraceného markýze a v tu chvíli bylo o její budoucnosti rozhodnuto. Zůstane v Londýně a založí si vlastní detektivní kancelář. A přesně tady začíná i děj druhého dílu. Mladá dívka pracující v továrně na sirky si Enolu najme, aby jí pomohla najít zmizelou sestru. Enolin bratr Sherlock mezitím vyšetřuje svůj vlastní případ, který, zdá se, souvisí s tím jejím. Cesty obou sourozenců se tak logicky musí zkřížit...
Vedle Millie Bobby Brown se v dalších rolích opět představí Henry Cavill (Sherlock Holmes), Helena Bonham Carter (Eudoria Holmesová), Louis Partridge (Tewkesbury), Susan Wokoma (Edith), Adeel Akhtar (Lestrade) a David Thewlis.
Enola Holmesová 2
Smrt nás spojíse na obrazovky Netflixu vrací se třetí, závěrečnou řadou. Ta druhá končila pořádně vystupňovaným finále a nechala obě ženy – Jen a Judy – opět na vážkách, co bude s jejich životy plnými lží a zločinu. Co dalšího si tvůrci pro hrdinky připravili, nechtějí prozradit. K seriálu zatím neexistuje ani oficiální popis děje. Napovědět tak mohou pouze zmíněné vydané první záběry.
Smrt nás spojí patří mezi nejsledovanější a nejúspěšnější seriály společnosti Netflix, který byl pětkrát nominovaný na ceny Emmy. V hlavních rolích vystupují Christina Applegate, Linda Cardellini, Sam McCarthy, James Marsden, Luke Roessler, Max Jenkins a Diana Maria Riva.
Smrt nás spojí
Na začátku roku 2023 se diváci mohou těšit na další dva úspěšné počiny z produkce Netflixu. S další řadou se vrací slavný kriminálník Lupin v podání Omara Sy a z mrtvých vstane i Tyler Rake Chrise Hemswortha.
První řada Lupinabyla rozdělená do dvou částí a tvůrci tím publiku doslova drásali nervy. Každá polovina končila vždy v tom nejnapínavějším bodě a současná verze slavného lupiče z románů Maurice Leblanca Omarovi Sy neskutečně sedí. Milovníci tohoto seriálu se tedy velmi těší na další pokračování. Přesný termín premiéry sice Netflix ještě nezveřejnil, ale venku je první teaser trailer. Nechte se nalákat na další impozantní a nebezpečné kousky v ulicích Paříže, kam se Assane vrací, aby nebyl daleko od rodiny.
Lupin | Netflix
Vyproštění – rekordy bořící hit, který svedl dohromady tvůrce Avengers Chrise Hemswortha, Joa Russa a Sama Hargrava. Krátce po své premiéře se stal nejsledovanějším snímkem Netflixu (pustilo si ho přes 99 milionů domácností!), než mu začal na paty šlapat Red Notice. Kvalitou se Vyproštění ale ani trochu nepřibližuje a vyznavači akčního žánru tak raději vyhlížejí postavu Tylera Rykeho.
Sice není úplně jasné, jak to všechno mohl přežít, ale stalo se. Jeho úkolem ve Vyproštění 2 bude zachránit členy nejmenované rodiny z držení gruzínského gangstera. Infiltruje se proto do nejstřeženějšího vězení, aby je našel a dostal ven. Během záchranné akce ale gangster zemře a Tyler s týmem se stávají terčem jeho bratra bažícího po pomstě.
Vyproštění 2

Kinolog: Predátora dnes může zabít i malá holka

Už sedmý film s monstrem, kterému abstraktně říkáme Predátor (i když se jmenuje jinak), se poprvé odehrává v hluboké minulosti a poprvé je hlavní hrdinkou žena, členka kmene Komančů.