„Infuzi umím podat doopravdy, to ve filmu nehraju,“ říká Adam Mišík o své zlomové roli ve skvělém BANGER.

„Infuzi umím podat doopravdy, to ve filmu nehraju,“ říká Adam Mišík o své zlomové roli ve skvělém BANGER.
Adam Mišík v BANGER. | BontonFilm
Adam Mišík patří mezi nejvýraznější tváře české mainstreamové popkultury své generace. Udělal si jméno coby populární „teen“ zpěvák, a to jak mezi svými vrstevníky, tak i mezi výrazně starším publikem, předně díky účasti v televizním pořadu Tvoje tvář má známý hlas.
Co si však budeme nalhávat, jeho působení se spojilo převážně s představou o „nízké“ kultuře kýče a nevkusu. Nepomohly ani jeho dosavadní filmové výkony. Andílek na nervy a Bajkeři patří mezi nejhorší filmy, jaké u nás vůbec vznikly.
Nyní ale Adam uvádí svůj nový snímek BANGER. talentovaného režiséra a scenáristy Adama Sedláka, v němž zcela opustil bezpečné vody středního proudu a nekompromisně se ponořil do role mladého drogového dealera, který se během jediné frenetické noci pokouší prodat velké množství nekvalitních drog, aby si mohl splnit svůj sen nahrát rapový banger.
Měli jsme možnost položit Adamovi pár otázek ohledně jeho velmi vydařené proměny. Proč se vydal novým směrem, co to pro něj znamená a co od něj máme čekat v budoucnu? Jak se mu pracovalo s Marsellem Bendigem a co pro něj vlastně znamená úspěch?
BANGER. vstoupí do českých kin 22. září.

Kinolog: Nehoří, má panenko, ale padají chemtrails

Česká komedie Kdyby radši hořelo vypráví o malé vesnici a místních hasičích, které pálí konspirační teorie a strach z uprchlíků. Na FAMU debut dobré, ale bude z toho klasika jak od Formana?