Stranger Things: Zvažují tvůrci návrat nejoblíbenější postavy minulé série?

Stranger Things: Zvažují tvůrci návrat nejoblíbenější postavy minulé série?
Stranger Things | Netflix
Tvůrci Stranger Things jsou v tom až nepříjemně důslední, pokud se bavíme o druhé variantě. A dokonce jsou natolik krutí, že jde vždy o postavy, jež byly v dané sezóně představené jen proto, aby byl v poslední epizodě jejich osud zpečetěn –⁠ viz sympaťák Bob Newby (Sean Astin) a charismatický hajzlík Billy Hargrove (Dacre Montgomery). To samé přinesla i série poslední, která ve finálové epizodě zabila postavu Eddieho Munsona (Joseph Quinn), šéfa Helfire klubu, ve kterém někteří hrdinové seriálu hrají dračí doupě.
stranger-things-zvazuji-tvurci-navrat-nejoblibenejsi-postavy-minule-serie
Billy měl ve čtvrté sérii alespoň posmrtné cameo. | Netflix
Tentokrát už ale fanoušci řekli ne. Z Eddieho se stal opravdový fenomén a jeho náhlý odchod se dodnes na různých internetových fórech řeší. Když proto výkonný producent show Shawn Levy dorazil na předávání cen Emmy, jeden z dotazů, který mířil na jeho hlavu, byl na možný Eddieho návrat.
„Ach ano, spousta lidí ani nedokáže přijmout tu představu, že bude pátá série bez nějakého twistu, který by Eddieho vrátil. Je to velmi nepravděpodobné. Velmi. Ale slyšíme vás. My víme, že jste Eddiem posedlí. My také,“ uvedl na adresu možného Eddieho vzkříšení v příští sérii Levy.
Pokud je tedy Eddie i vaším favoritem, naděje žije. Malá, ale třeba nakonec tvůrci show přijdou s nějakým tím kreativním řešením. Nebylo by to poprvé.

Kinobox: Proč jsou Stranger Things nejsledovanějším seriálem všech dob?

Sci-fi hororová minisérie vstoupila na Netflixu do čtvrté a finální sezóny. Obří zakončení nás čeká 1. července. Víte, proč byl projekt původně patnáctkrát zamítnutý a na jaké jiné filmy odkazuje?