Překvapení! Sandman je zpět s bonusovými epizodami. V animovaném příběhu uslyšíte Sandru Oh a Davida Tennanta

Překvapení! Sandman je zpět s bonusovými epizodami. V animovaném příběhu uslyšíte Sandru Oh a Davida Tennanta
Sandman: A Dream of a Thousand Cats | Netflix
Podle webu Collider se jedná o zpracování dvou povídek z „předělové“ Krajiny snů s názvy A Dream of a Thousand Cats a Calliope. První z nich je jedním z nejoblíbenějších příběhů ze světa komiksů o Sandmanovi. Vypráví o siamské kočce, která ztratí víru v lidstvo poté, co se stane svědkyní kruté vraždy. Potká Sen, který ji přenese do jiného, nádherného světa. Autorem tohoto dílu je samotný Neil R. Gaiman.
Calliope pojednává o frustrovaném spisovateli, jehož prvotina se stala bestsellerem, ale který nemůže překonat autorský blok a napsat další román. Proto uzavře dohodu s bytostí z jiného světa, aby se mu podařilo získat zpět ztracenou kreativitu a fantazii.

Trailer: The Sandman – bonusová epizoda

The Sandman – bonusová epizoda
Kočičí příběh je animovaný, jednotlivým postavám propůjčili své hlasy Sandra Oh (Na mušce), Rosie Day (Living the Dream), David Gyasi (Interstellar), James McAvoy (X-Men), David Tennant (Pán času), Michael Sheen (Stmívání) a Tom Wu (Rychle a zběsile: Hobbs & Shaw). Režíroval ho Hisko Hulsing, který je podepsaný pod sci-fi Undone.
prekvapeni-sandman-je-zpet-s-bonusovymi-epizodami-v-animovanem-pribehu-uslysite-sandru-oh-a-davida-tennanta
The Sandman: Calliope | Netflix
V dílu s názvem Calliope se objeví Melissanthi Mahut (Eurovize) a Arthur Darvill (Legends of Tomorrow), dále Kevin Harvey (Hidden), Amita Suman (Ackley Bridge) a Derek Jacobi (Gladiátor). Nina Wadia, Souad Faress a Dinita Gohil si zopakovaly role sudiček. Režii měla ve svých rukou Louise Hooper. Hulsing a Hooper přitom společně režírovali poslední, desátou epizodu první řady seriálu Sandman.

Kinobox: Predátora dnes může zabít i malá holka

Už sedmý film s monstrem, kterému abstraktně říkáme Predátor (i když se jmenuje jinak), se poprvé odehrává v hluboké minulosti a poprvé je hlavní hrdinkou žena, členka kmene Komančů.