Wednesday Tima Burtona slibuje krev, vraždu a pořádnou dávku divnosti

Wednesday Tima Burtona slibuje krev, vraždu a pořádnou dávku divnosti
Wednesday | Netflix
Slavný režisér se s tím totiž nepáře a trailer k Wednesdaytak trošku připomíná horor Carrie. Nechybí krev, plameny, potutelný zlověstný úsměv a výkřiky hrůzy.
Inu, tahle rodina nikdy nebyla normální a Wednesday je něco extra. Právě proto si vysloužila vlastní osmidílný seriál, který bude vysílat Netflix na podzim letošního roku. V hlavních rolích se objeví Jenna Ortega jako Wednesday, Catherine Zeta-Jones a Luis Guzmán jako Morticia a Gomez Addamsovi a Isaac Ordonez jako Pugsley. Ve vedlejších rolích se představí Gwendoline Christie, Christina Ricci, Emma Myers, Thora Birch a další.
Wednesday: trailer | Netflix
Wednesday právě nastupuje na internátní školu Nevermore Academy, kde se kdysi seznámili její rodiče. Škola pro společenské vyvrhely je místem, které její rodiče milují a doufají, že si tu jejich dcera najde něco jako přátele. O to ale Wednesday ani příliš nestojí, začínají se tu totiž rozvíjet její psychické schopnosti a dívka se zaplete do řešení záhady vražedné síly terorizující město a odhalí tajemství, které spojilo její rodiče. Dokáže k tomu všemu zvládat školu a nové vztahy se spolužáky?
K vydanému traileru jsou k dispozici i první portréty Addamsovy rodiny, které Netflix publikoval v časopise Vanity Fair. Tim Burton režíroval první čtyři epizody seriálu a působí i jako výkonný producent.
Wednesday
Wednesday | Netflix

Kinobox: Predátora dnes může zabít i malá holka
Už sedmý film s monstrem, kterému abstraktně říkáme Predátor (i když se jmenuje jinak), se poprvé odehrává v hluboké minulosti a poprvé je hlavní hrdinkou žena, členka kmene Komančů.