Táňa Pauhofová má IQ 160, tři děti a v zádech kriminálku

Táňa Pauhofová má IQ 160, tři děti a v zádech kriminálku
Výnimočná Nikol | TV Markíza
Výnimočná Nikol je slovenským remakem úspěšného francouzského seriálu HPI – Haut Potentiel Intellectuel. Tvůrci doufají, že bude mít na Slovensku stejný úspěch jako v zemi svého původu.
Hlavní hrdinkou příběhu je Nikol Tichá, osobitá mladá žena s IQ 160, která se živí jako uklízečka. Svobodná matka tří děti se řídí heslem „co na srdci, to na jazyku“, což ji často dostává do řady prekérních i komických situací. Přesto se jednoho krásného dne stane nečekanou posilou slovenské kriminálky...
Výnimočná Nikol
Výnimočná Nikol | TV Markíza
„Dostala jsem možnost velké herecké výzvy, zároveň mě lákal formát – osm dílů, poctivé řemeslo na všech frontách a u nás neokoukaný žánr. A třešničkou na dortu bylo angažování režisérky Marty Ferencové, která má mou plnou důvěru,“ pochvalovala si na adresu nového pořadu Pauhofová v rozhovoru pro TV Markíza. „Doufám, že si diváci Nikol zamilují stejně jako já. I když je divoká, někdy až nesnesitelná, drzá, tvrdá, svérázná, absolutně vybočuje z průměru a normálu, každému leze na nervy. Život ji naučil, obdařil brutálním IQ a sama to má se sebou občas těžké. Ale zařadila se, bojuje, je odvážná, citlivá, empatická, vypadá jako od kolotočářů, ale je vlastně úplně perfektní.“
Výnimočná Nikol
Vedle Tatiany Pauhofové se v dalších rolích představí Kamil Mikulčík, Michaela Majerníková, Pavol Šimun, Dominika Morávková a další.

Kinobox: Predátora dnes může zabít i malá holka

Už sedmý film s monstrem, kterému abstraktně říkáme Predátor (i když se jmenuje jinak), se poprvé odehrává v hluboké minulosti a poprvé je hlavní hrdinkou žena, členka kmene Komančů.