Hvězdy původního Predátora ohodnotily nový film

Hvězdy původního Predátora ohodnotily nový film
Predátor | 20th Century Fox
Podobné „úspěchy“ jsou problematické v tom, že streamovací služby málokdy zveřejňují konkrétní počet diváků (a když už, tak není jisté, zda sledovali celý film). Ben Stiller, který nedávno režíroval pro Apple TV+ seriál Odloučení, si například postěžoval, že i jemu se dostalo odmítavé odpovědi a tak do téhle chvíle netuší, jak přesně si jeho show vede. Nejotevřenější bývá Netflix, když u některých svých nejsledovanějších show zveřejní celkový počet hodin, které „odkoukali“ všichni diváci (a bývají to i desítky milionů).
Pokud každopádně budeme vycházet čistě z toho, jak funguje takzvaná internetová šeptanda, je Predátor: Kořist jednoznačnou trefou do černého. Netflix dva týdny zpátky vypustil očekávaný akčňák The Gray Man, který spolkl 200 milionů dolarů a už po pár dnech o něm nemluvil prakticky nikdo. Naproti tomu Kořisti je internet doslova plný a zájem fanoušků neutichá.
Něco takového si přirozeně nemohli nechat ujít ani hvězdy úplně prvního Predátora. Arnold Schwarzenegger se zatím o své dojmy z filmu nepodělil, snímek už ale viděli Bill Duke (Mac) a Jesse Ventura (Blain). A jsou nadšení.
hvezdy-puvodniho-predatora-ohodnotily-novy-film
Jesse Ventura (vlevo) jako Blain a Bill Duke (vpravo) jako Mac v Predátorovi. | 20th Century Fox
Ventura na svém twitterovém účtu ke Kořisti napsal: „#PreyMovie je skvělý, skvělý film. Amber Midthunder, vítej v rodině Predátorů. Dane Trachtenbergu, děkuji ti, že jste natočili tak promyšlený, kreativní a úžasný film.“ A stejně tak se nad snímkem rozplývá Duke. „Už jste viděli nového Predátora na Hulu? Pokud ne, podívejte se. Je to úžasný film a Amber Midthunder je fenomenální. Takhle mladá herečka má před sebou velkou kariéru.“
Inu, nový Predátor se zkrátka líbí. O tom ostatně svědčí i vysoké známky, které z Kořisti dělají druhý nejlépe hodnocený díl série po kultovní jedničce.

Kinobox: Proč nemůže Jurský svět nikdy překonat Jurský park?

Třetí díl Jurského světa volně navazuje na trilogii Jurský park z 90. let. Napadlo vás někdy, že dobrodružství s dinosaury je vlastně feministická antiutopie?