Specialisté: nová řada přinese hvězdné hosty a starou posilu

Specialisté: nová řada přinese hvězdné hosty a starou posilu
Specialisté | TV Nova
Letos na podzim se diváci dočkají již osmé řady. „Specialisté stojí na zajímavých současných případech, jsou pevně ukotvení v aktuálním společenském dění a ukazují všechny stránky lidské povahy. Díky tomu zůstávají natolik divácky atraktivní,“ říká kreativní producentka seriálu Heike Richter-Karst. Podobně jako jiné seriály Novy budou Specialisté dříve dostupní na streamovací platformě Voyo, kam se první epizoda nové série podívá již 22. srpna. V televizi se publikum návratu elitního týmu policistů v čele s majorem Strouhalem (Martin Dejdar) dočká až o týden později.
Bohužel, jak bývá u Novy nemilým zvykem, nemáme žádné informace o obsahu jednotlivých epizod. Jediné, o co se televize podělila, je následující: „Tvůrci v nových dílech odhalí i soukromí jednotlivých policistů, protože jsou jejich blízcí občas nápomocní při řešení případů. Zároveň Specialisté své příznivce i tentokrát zavedou na mnoho nových zajímavých míst v Praze a jejím okolí.“
Naštěstí žijeme v době sociálních sítí. Díky Martinu Dejdarovi tak víme, že mezi hvězdné hosty nové řady budou patřit Lucie Vondráčková a Kristýna Badinková Nováková a že se k režii seriálu po roce vrátil Róbert Šveda, který se dále podílel na úspěšných projektech Duch, Chlap a Kriminálka Anděl.
Specialisté před lety startovali s úplně jiným hereckým obsazením. Na začátku v seriálu hráli hlavní role Jakub Štáfek, Zuzana Kajnarová, Marek Adamczyk a David Prachař. Ještě v první sérii Adamczyka vystřídal Jan Zadražil. Pak došlo k přeobsazení dalších rolí. Nyní jsou hlavními tvářemi Jacob Erftemeijer, Eva Leimbergerová, Jiří Hána a zmíněný Martin Dejdar.

Kinobox: Všechno, všude, najednou: Úplně nejvíc nejlepší film roku?

Dva režiséři, co si říkají jen „Daniels", točí opravdu crazy videoklipy a filmy. Tento má zatím nejlepší recenze roku, ale musíte být hodně velcí fandové kung-fu, paralelních světů a buddhismu, abyste ho ocenili.