Kvůli skandálům Ezry Millera je ve hře skrečování Flashe za dvě stě milionů dolarů

Kvůli skandálům Ezry Millera je ve hře skrečování Flashe za dvě stě milionů dolarů
Ezra Miller | Getty Images 2015
Hollywood Reporter přišel s informací, že osud Flashe visí doslova na vlásku. Na vině jsou četné skandály, kontroverzní chování a opakovaná zatčení Ezry Millera. A přestože má být stažení celého projektu až tím posledním řešením, stále je ve hře. Jde o peníze, samozřejmě. Flash má obrovský rozpočet a studio s ním pojí velká komerční očekávání, to všechno může ohrozit Ezrovo výstřední chování, proti kterému se veřejnost začíná obracet.
Ezra Miller, Claudia Kim
Claudia Kim a Ezra Miller, Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny | Warner Bros.
Ezra Miller (o sobě mluví ve třetí osobě množného čísla, tedy si takzvaně oniká) byli v pondělí obviněni z trestného činu krádež vloupáním, když ukradli z jednoho z domů ve Vermontu několik lahví s alkoholem. Ve středu pak Rolling Stone informoval o tom, že oddělení ochrany dětí ve Vermontu se chce zaměřit na ženu s třemi dětmi, kteří údajně bydlí na Millerově statku v tomto státu. Miller se v minulosti dopustili například výtržnictví v havajském baru, kde nadávali hostům a hostkám a napadli jednoho z mužů.
Zmiňované tři scénáře se týkají možného vývoje Millerova chování a přístupu k připravovanému blockbusteru. Podle prvního z nich se studio Warner Bros. dozvědělo, že devětadvacetiletý Ezra plánuje v doprovodu své matky vyhledat odbornou pomoc a uchýlit se na svůj statek ve Vermontu. Tam pak poskytne rozhovory médiím, v nichž vysvětlí své nepředvídatelné chování. Pak by se v postprodukci filmu mohlo pokračovat, premiéra zatím není v plánu dříve než v létě příštího roku.
kvuli-skandalum-ezry-millera-je-ve-hre-skrecovani-flashe-za-dve-ste-milionu-dolaru-4
Ezra Miller, The Flash | Warner Bros.
Druhá možnost počítá s tím, že Ezra nevyhledá odbornou pomoc, ale studio bude ve výrobě Flashe dál pokračovat. Miller by tím pádem nemohl prezentovat komiksového superhrdinu tak, jak bylo původně plánováno, především pak v rámci marketingového plánu a propagace filmu. A pro budoucí projekty s Flashem by musel být přeobsazený někým jiným.
kvuli-skandalum-ezry-millera-je-ve-hre-skrecovani-flashe-za-dve-ste-milionu-dolaru-2
Ezra Miller | Getty Images 2015
Poslední, nejčernější scénář počítá s tím, že se nic nezlepší. Pak by studio muselo celý projekt zrušit, aniž by film přetočilo s jiným hercem. Ezra Miller se totiž ve snímku objevuje se téměř v každé scéně a protože se děj odehrává v paralelních realitách, hraje více verzí jedné postavy. Zrušení snímku s dvousetmilionovým rozpočtem by nicméně bylo v historii kinematografie bezprecedentní a otázkou zůstává, jaký dopad by to mělo na Ezru Millera.
Necháme se tedy překvapit, jak vše dopadne. Ezra Miller se zatím k článku The Hollywood Reporter nevyjádřili, takže osud Flashe a dost možná i tohoto herce zatím zůstává ve hvězdách.

Kinobox: Tento film není o Vietnamu, je to Vietnam. Hotová apokalypsa!

Do kin přichází po letech nejslavnější protiválečný film všech dob – Apocalypse Now. Tento sestřih má 183 minut a odpovídá nejvíc tomu, čeho chtěl dosáhnout režisér Francis Ford Coppola. Takové dílo by dnes už nemohlo vzniknout.