Chris Hemsworth a Hulk Hogan dnes slaví narozeniny. Jejich jména bychom měli brzy vidět v titulcích stejného filmu

Chris Hemsworth a Hulk Hogan dnes slaví narozeniny. Jejich jména bychom měli brzy vidět v titulcích stejného filmu
Hulk Hogan | Getty Images 2015
Ikona 80. let a jedna z předních tváří WWE (World Wrestling Entertainment) Hulk Hogan se narodil 11. srpna 1953. Do povědomí publika se zapsal především nepříliš povedenými akčními filmy, které ve většině případů putovaly rovnou na VHS či DVD nosiče (Ostrov pokladů, Neviditelné komando, Pan chůvanebo Herkules 3D). Nicméně když byl v roce 2019 ohlášený životopisný film mapující jeho úspěšnou kariéru ve wrestlingu, bylo jasné, že se nebude jednat o nízkorozpočtovou produkci.
hemsworth-a-hogan-dnes-slavi-narozeniny-jejich-jmena-bychom-meli-brzy-videt-v-titulcich-stejneho-filmu-1
Hulk Hogan | Getty Images 2015
Do role kníratého bijce byl obsazen populární herec Chris Hemsworth, který shodou okolností slaví narozeniny ve stejný den jako oblíbený wrestler, jen se narodil přesně o 30 let později. Režie snímku by se měl ujmout Todd Phillips, který stál například za úspěšnou akční komedií Starsky a Hutch, diváckým hitem Pařba ve Vegas nebo oceňovaným Jokerem. Sám Hogan by měl v rámci projektu působit jako odborný konzultant a výkonný producent. To všechno dává fanouškům důvody k opatrnému těšení se.
Novinek týkajících se produkce postupně přibývá. Roku 2020 Hogan na svém Twitteru sdílel fotografie posilujícího Hemswortha s komentářem, ve kterém žertovně konstatoval, že herec sice vypadá dobře, nicméně si není jistý, zda to bude stačit na jeho vrcholnou formu. Snímek by totiž měl zachytit právě to období, ve kterém Hogan dosáhl největší síly a úspěchů. A vzhledem k tomu, že Hogan své formy dosáhnul i pomocí anabolických steroidů, je jasné, že pro Hemswortha bude fyzická připrava na roli velkou výzvou.
hemsworth-a-hogan-dnes-slavi-narozeniny-jejich-jmena-bychom-meli-brzy-videt-v-titulcich-stejneho-filmu
Chris Hemsworth | Getty Images 2015
Minulý rok se scenárista filmu John Pollono, jenž si psaní životopisného filmu vyzkoušel již roku 2017 v dramatu Silnější o Jeffu Baumanovi, vyjádřil, že připravované natáčení se zkomplikovalo především kvůli covidové pandemii. Ve scénáři je totiž velké množství davových scén, které k wrestlingu patří a během lockdownu je nebylo možné natočit. Pollono nezapomněl pochválit nasazení Chrise Hemswortha, který se podle něj pro roli nesmírně hodí, a těší se, až uvidí na plátně výsledek.
K připravovanému biopicu se naposledy vyjádřil sám Hemsworth během rozhovorů o novému Thorovi. Potvrdil, že se na něm stále pracuje, nicméně produkce je zatím v plenkách a nepadla ani první klapka. Na první životopisný film z wrestlingového prostředí si tak ještě nějakou dobu budeme muset počkat. Můžeme alespoň oběma oslavencům popřát všechno nejlepší a doufat, že společně vtrhnou do kin co nejdříve.

Kinobox: Největší monstra na světě jsou muži, říká tento šílený horor

Tato recenze je trochu výjimečná. Vznikla úplně spontánně bez scénáře a obsahuje spoilery, jak film dopadne. Vzhledem k tomu, že ale hodně lidí tápe, co měl konec znamenat, snad bude užitečná.