Jak zapadne nejnovější seriál Spider-Mana do MCU? Nijak, zní prostá odpověď

Jak zapadne nejnovější seriál Spider-Mana do MCU? Nijak, zní prostá odpověď
Spider-Man | Marvel Studios
Marvel se proto rozhodl na některé z dotazů odpovědět a upřesnit, jak pořad zapadne do schématu událostí z filmů a seriálů. Vedoucí animované, televizní a streamovací sekce studia Marvel Brian Winderbaum přiznal, že Freshman Year nebude součástí MCU, i když z něj bude vycházet.
„Jak jsme říkali na Comic-Conu, budeme se držet vzoru známého z filmu Captain America: Občanská válka, kdy na Petera doma čeká Tony Stark s nabídkou stáže ve Stark Industries a vezme ho do Berlína,“ uvedl Winderbaum. Jenže s ohledem na multivesmír, o který se filmy MCU rozrostly díky druhému dílu Doctora Strange, dojde v tomto schématu ke změně. „Díky multivesmíru to ale není Tony Stark, kdo ho osloví, nýbrž Norman Osborn, což Petera zavede na úplně jinou životní cestu, kde se střetne s mnoha nečekanými hrdiny světa Marvelu,“ dodal.
Spider-Man: Freshman Year bude mít premiéru na Disney+ v roce 2024. Jak tvůrci prozradili, těšit se můžete nejen na Petera a Normana, ale i na slavné zloduchy jako The Unicorn, Chameleon, Scorpio, Speed Demon, Tarantula, Butane, Carmella Black a Otto Octavius. Zapomenout nesmíme ani na potvrzené spojence. Těmi by měli být Nico Minuro, Lonnie Lincoln, Amadeus Cho, Harry Osborn, Daredevil a další.
Seriál by se měl navíc dočkat i druhé série s názvem Spider-Man: Sophomore Year.

Kinobox: Tento film není o Vietnamu, je to Vietnam. Hotová apokalypsa!

Do kin přichází po letech nejslavnější protiválečný film všech dob – Apocalypse Now. Tento sestřih má 183 minut a odpovídá nejvíc tomu, čeho chtěl dosáhnout režisér Francis Ford Coppola. Takové dílo by dnes už nemohlo vzniknout.