V novém komiksovém filmu Sylvester Stallone pověsil superhrdinské řemeslo na hřebík a raději dělá popeláře

V novém komiksovém filmu Sylvester Stallone pověsil superhrdinské řemeslo na hřebík a raději dělá popeláře
Samaritán | Amazon Prime Video
Trailer nás přivádí do fiktivního Granite City, velkého města plného mrakodrapů, aut a zločinu. Joe Smith (Sylvester Stallone) pracuje jako popelář a celé dny tráví tím, že vytahuje z popelnic vzácné předměty a dává jim nový život, což je jeho koníček, který mu pomáhá ukrátit si čas. Je to prostý a poctivý život, který se přeruší ve chvíli, když Joeovi zkříží cestu Sam (Javon Walton). Jednoho dne, když Sama mlátí na ulici pár výrostků, Joe zasáhne a použije ke zpacifikování útočníků nadlidskou sílu. Po osudovém setkání je Sam přesvědčený, že Joe je ve skutečnosti Samaritán, superhrdina, o kterém si všichni myslí, že zemřel při požáru před 25 lety.
Samaritán
Snímek natočil režisér Julius Avery (Overlord) podle scénáře Bragiho F. Schuta (Hon na čarodějnice, Úniková hra). Samaritán je hotový již dva roky, kvůli covidu se však několikrát odložila jeho kinopremiéra a nakonec si práva na snímek zajistil Amazon, který ho uvede na Prime Video 26. srpna.
Pro Stalloneho nejde o zdaleka první komiksový film, v němž se objeví. V posledních letech si zahrál ve snímcích Strážci Galaxie Vol. 2 (2017), Sebevražedný oddíl (2021), kde namluvil King Shark, a zapomenout přirozeně nesmíme na nechvalně proslulý propadák Soudce Dredd z roku 1995.
v-novem-komiksovem-filmu-povesil-sylvester-stallone-superhrdinske-remeslo-na-hrebik-a-radeji-dela-popelare
Samaritán | Amazon Prime Video

Všechno, všude, najednou: Úplně nejvíc nejlepší film roku?
Dva režiséři, co si říkají jen „Daniels", točí opravdu crazy videoklipy a filmy. Tento má zatím nejlepší recenze roku, ale musíte být hodně velcí fandové kung-fu, paralelních světů a buddhismu, abyste ho ocenili.