Nejcharismatičtější zabiják je zpátky a tentokrát má nunčaky! John Wick 4 se ukazuje v prvních záběrech

Nejcharismatičtější zabiják je zpátky a tentokrát má nunčaky! John Wick 4 se ukazuje v prvních záběrech
John Wick 4 | Lionsgate
A protože není na co čekat, na internet se trailer dostal prakticky obratem.
John Wick: Kapitola 4 | Lionsgate
Teaser na Johna Wicka 4 nám ukazuje Wicka, jak trénuje a mlátí nejrůznější padouchy, včetně epického záběru, kdy používá nunčaky, které se objevily na plakátu, jenž byl ten také na Comic Conu odhalen (najdete ho na konci článku). Trailer zakončuje Bowery Laurence Fishburnea sfoukávající svíčku.
Keanu Reevese nově v obsazení doplní japonsko-britská hudební superstar Rina Sawayama, pro níž půjde o filmový debut, Shamier Anderson (Invaze), Bill Skarsgårg (Pennywise z To), Hiroyuki Sanada (nový Mortal Kombat), Scott Adkins (Expendables: Postradatelní 2), a Donnie Yen (Ip Man).
I tentokrát se režie ujal Chad Stahelski, přičemž jde o první díl, na kterém se nijak nepodílí Derek Kolstad, který byl do téhle chvíle hlavní scenárista série.
Studio Lionsgate si od čtvrtého dílu hodně slibuje. Zatímco jednička vydělala v roce 2014 „pouhých“ 86 milionů dolarů (rozpočet byl 20), dvojka si o tři roky později z pokladen kin odnesla již 171 milionů (přičemž stála 40) a trojka v roce 2019 zvládla dokonce 327 (rozpočet byl tentokrát 75). S takovou, pokud se něco nepokazí, by čtvrtý díl mohl klidně útočit v tržbách na půl miliardy.
nejcharismatictejsi-zabijak-je-zpatky-john-wick-4-se-ukazuje-v-prvnich-zaberech
John Wick 4 | Lionsgate