Vyšly nové trailery na pokračování Hry o trůny a seriálového Pána prstenů

Vyšly nové trailery na pokračování Hry o trůny a seriálového Pána prstenů
Rod draka | HBO Max
Říct, že zatím ani jedna show dostatečně fanoušky nezaujala, by bylo ještě mírné. Pán prstenů: Prsteny moci od uvolnění prvních plakátů dráždí obsazením herců a hereček tmavé pleti a Rod draka zase vypadá vedle svého předchůdce poměrně chudě. Obě televize (či streamovací služby) proto mají co napravovat. Jak s vedou nové trailery? Začneme Prsteny moci.
Prsteny moci konečně vypadají dostatečně epicky a lákavě. Jistě, kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Osobně si ale myslím, že tohle už takzvaně „smrdí“ Středozemím. Jakkoli by bylo naivní očekávat kvalitativní navázání na Pána prstenů Petera Jacksona –⁠ to ostatně nedokázal ani sám Jackson v Hobitovi –, novému lákadlu nelze upřít to, že nevypadá vůbec marně.
To Rod draka, doufající v navázání na Hru o trůny, pořád nepřesvědčil.
Rod draka: trailer na 1. sérii | HBO
Trailer působí nezajímavě, kvůli použitému filtru dokonce vypadá show levně (rozhodně levněji, než Prsteny moci) a obecně to jediné, co stojí za zmínku, jsou draci. A to je něco, co už se okoukalo v původní show o osmi sériích.
Pán prstenů: Prsteny moci by měl na Prime Video dorazit 2. září letošního roku. Celkem vyjde osm epizod. Rod draka má premiéru na HBO Max stanovenou na 21. srpna a nabídne deset epizod. Obě série nevyjdou najednou, ale volí model, kdy každý další týden vyjde jedna epizod.
A finální otázka do pranice: