Srpen na Netflixu slibuje návrat Želv Ninja, poslední řadu Zámku a klíče, premiéru očekávaného Sandmana, ale i romance a dokumenty

Srpen na Netflixu slibuje návrat Želv Ninja, poslední řadu Zámku a klíče, premiéru očekávaného Sandmana, ale i romance a dokumenty
Vzestup Želv Ninja | Netflix

1. srpna

Stromečkov
První řada animovaného seriálu. Tým zvířecích hrdinů pod vedením majora Pricklese se snaží pomocí svých speciálních schopností a dopravních prostředků udržet obyvatele Stromečkova v bezpečí a vyřešit všechny krizové situace ve městě.
Stromečkov

3. srpna

Když se všechno po*ere: Woodstock 99
Nový dokumentární minisérie o neštěstí, které se odehrálo na hudebním festivalu ve Woodstocku v roce 1999.
Když se všechno po*ere: Woodstock 99
Buba
Německý snímek. Drobný podvodník se i s mazaným bratrem dá k mafii. Když se pak ale svoje prohřešky snaží kompenzovat dobrými skutky, končí to dost nešťastně. Spin-off úspěšného seriálu Jak prodávat drogy přes internet (rychle).
Buba
Nesváděj to na karmu
Mexická romantická komedie. Když se její mladší sestra zasnoubí s její láskou ze střední školy, Sara začíná přemýšlet, jestli za její smůlu nemůže také něco jiného než její karma.
Nesváděj to na karmu
Dobrý den, Verônico
druhá řada portugalského kriminálního seriálu
Dobrý den, Verônico

4. srpna

KAKEGURUI TWIN
První řada seriálové adaptace stejnojmenné mangy. Rok předtím, než školní chodby soukromé akademie Hyakkou ovládla Yumeko Jabami, pokusila se Mary Saotome o své vlastní štěstí ve hře. Na půdě této školy totiž o postavení jednotlivých žáků rozhodují jejich schopnosti na poli hazardu.
Kakegurui Twin
Tamara Falcó: Aristokratka
Španělská reality show o aristokratce Tamaře Falcó. Její rodina je plná slavných jmen, přesto se jí podařilo se prosadit a skloubit práci, společenský a soukromý život.
Tamara Falcó: Aristokratka
Super Giant Robot Brothers
Americký animovaný seriál. Dva naprosto odlišní roboti nejen vzhledem, ale i povahou se spolu se skupinou lidí snaží chránit Zemi před nebezpečím z vesmíru.
Super Giant Robot Brothers
Svatební sezóna
Americká romantická komedie. Asha a Ravi se rozhodnou předstírat, že spolu chodí, aby přežili léto plné svateb i stále rostoucí tlak ze strany svých rodin, aby už se konečně také usadili.
Svatební sezóna

5. srpna

Carter
Jihokorejský akční thriller. Když se probudí, neví o sobě nic, nezná ani své jméno. Přesto se v jeho hlavě náhle ozve hlas a tvrdí, že se jmenuje Carter a že je před ním důležitá mise.
Carter
Drahoušci
Indické komediální drama. Badru doufá, že až manžel přestane s pitím, změní se jeho chování k ní a vše bude zase dobré. Jenže nastane pravý opak, manžel svou agresi vůči Badru přežene a ta se se svou matkou rozhodne pro razantní pomstu. Nejde to ale úplně tak, jak si obě ženy přestavovaly.
Drahoušci
Vzestup Želv Ninja: Film
Animovaná akční komedie. Želvy Ninja se vrací. Dva roky od porážky Trhače stojí před želvami nové nebezpečí – Krang!
Vzestup Želv Ninja: Film
The Sandman
První řada seriálové adaptace komiksu Neila Gaimana. Sandman je mladý, bledý, nahý, velmi hubený muž s dlouhými černými vlasy a zvláštníma očima. Jeho vizáž se nicméně kompletně mění/upravuje podle toho, kdo se na něj dívá. Sandmanova říše je obrovská a její obyvatele tvoří řada postav převzatých z jiných komiksů.
The Sandman

6. srpna

Reclaim
Tchajwanské drama o tom, co všechno žena dokáže obětovat pro svou rodinu a zda ji to činí v životě skutečně šťastnou.
Reclaim

8. srpna

Code Name: Emperor
Španělský kriminální thriller. Vládní agent se musí rozhodnout, jestli v jeho práci ještě stále existují hranice, které nehodlá překročit.
Código Emperador

9. srpna

I Just Killed My Dad
Dokumentární třídílný miniseriál o rodině Templetů. Dosud nevyprávěný příběh o tom, proč Anthony zabil svého otce a nikdy se to nepokusil tajit. Proč to ale udělal, je něco, co jde daleko za hranice rodiny.
I Just Killed My Dad

10. srpna

Jak vybrat banku: Poslední velká loupež
Argentinský kriminální dokument. Příběh o tom, jak a proč skupina mužů spáchala nejslavnější argentinskou loupež. Sami účastníci zločinu objasní své motivy a zavzpomínají na to, jak vše provedli.
Jak vybrat banku: Poslední velká loupež
Manželství po indicku
druhá řada indické reality show o seznamování
Manželství po indicku
Instant Dream Home
Reality show z prostředí bydlení a designu. Přestavba vysněného domu za jediný den, přesněji za dvanáct hodin. Zdá se to nemožné, ale tento pořad vás přesvědčí, že když máte po ruce ty správné řemeslníky, je možné úplně vše.
Instant Dream Home
Iron Chef Brazil
první řada brazilské verze kuchařské show Iron Chef
Iron Chef: Brasil
Zámek a klíč
třetí řada fantasy seriálu
Zámek a klíč
Heartsong
Turecká romance o tom, jak se potulný muzikant hrající na svatbách zamiloval do nevěsty. Poté, co ji její rodina zavrhne, jí musí zachránit život.
Heartsong
School Tales: The Series
Antologie hororových příběhů od zkušených thajských režisérů hororů.
School Tales: The Series

11. srpna

DOTA: Dračí krev
třetí řada anime seriálu
Stay on Board: The Leo Baker Story
Dokumentární film o jednom z nejslavnějších skateboardistů Leu Bakerovi.

12. srpna

13: Muzikál
Po rozvodu rodičů se Evan Goldman stěhuje ze NYC do malého města v Indianě a má před sebou nejtěžší úkol svého života – udělat ze svého bar micva nejsuprovější párty v životě.
13: Muzikál
Ukázková rodina
Jihokorejský thriller. Seriál o muži, který se ocitl na pokraji bankrotu a rozvodu. Jeho boj o peníze a o rodinu začíná.
Ukázková rodina
Denní směna
Americký akční film. Jamie Foxx v roli zabijáka upírů, který se přes den živí jako uklízeč.
Denní směna
Tenkrát poprvé
třetí řada seriálu

15. srpna

Deepa and Anoop
Animovaný seriál pro nejmenší. Na veselou dívenku a jejího tvary měnícího barevného slona čeká v hotelu rodičů mnoho dobrodružství.
Deepa & Anoop

16. srpna

Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist
První díl druhé řady série sportovních dokumentů Neslýchané. Tentokrát na diváky a divačky čekají čtyři nové případy. Prvním z nich je případ neexistující přítelkyně hráče amerického fotbalu havajského původu Manti Te'oa.
Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist

17. srpna

High Heat
Mexický kriminální seriál. Když Poncha během vyšetřování vraždy bratra zavedou stopy na hasičskou stanici, nečeká, že tu najde kromě pravdy i lásku, novou rodinu a sériového vraha.
Donde Hubo Fuego
Look Both Ways
Drama s Lili Reinhart v hlavní roli. V den její promoce se Nataliin život vydá dvěma paralelními směry. V jednom záhy otěhotní a snaží se ve svém rodném městě v Texasu jako velmi mladá matka zvládat každodenní život, zatímco v tom druhém míří do Los Angeles za kariérou.
Look Both Ways
Royalteen
Norská romance. Když se norský korunní princ Karl Johan zamiluje do obyčejné Leny, snaží se dívka držet dál. Randění s budoucím králem je problematické samo o sobě, a když si k němu ještě připočtete princovu bezstarostnou náturu a Lenino tíživé tajemství, kvůli kterému opustila rodné město, je jasné, že to není dobrý nápad.
Royalteen: Arvingen
Unsuspicious
Brazilský seriál. Tři ženy podvedl stejný muž, a tak se vydávají do jeho domu, aby dostaly zpět, co jim patří. Zcela nečekaně se ale se svými rodinami stanou součástí vyšetřování, neboť ho v jeho sídle našly mrtvého.
Unsuspicious

18. srpna

He-Man a vládci vesmíru
třetí řada animovaného seriálu
Tekken: Bloodline
první řada anime seriálu na motivy stejnojmenné videohry
TEKKEN: Bloodline

19. srpna

Cuphead na scénu!
premiéra druhé řady animovaného seriálu na motivy počítačové hry
Dalších 365 dní
závěrečný díl polské erotické trilogie
Dalších 365 dní
Kleo
Německý kriminální seriál. Je po pádu Berlínské zdi a jedna bývalá špionka touží po pomstě. Dva roky seděla neprávem ve vězení, je na čase zjistit proč.
Kleo
Alma
Hororový seriál. Alma jako jedna z mála přežila nehodu autobusu, při které zemřela většina jejích spolužáků. Incident si nepamatuje a nikoho kolem sebe nepoznává, ztratila vzpomínky na všechno, přesto ji každou noc pronásledují hrozivé výjevy na události a lidi, které nezná. S pomocí rodičů a přátel, které nepoznává, se pokusí odhalit tajemství skryté za osudnou nehodou a zároveň získat zpět nejen svou paměť, ale i sebe sama.
Alma
Echoes
Mysteriózní minisérie. Dvojčata Leni a Gina mají nebezpečné tajemství. Od dětství se prohazovaly, což v dospělosti využily pro dvojí život. Mají dva domy, dva manžely a jedno dítě. Vše se jim ale začne hroutit ve chvíli, kdy jedna ze sester záhadně zmizí.
Echoes

20. srpna

Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar
Japonský sci-fi film. Pokračování hraného snímku Fullmetal Alchemist z roku 2017. Bratři Elricovi budou čelit svému největšímu protivníkovi – osamělému sériovému vrahovi s velkou jizvou na čele. Snímky vycházejí ze stejnojmenné japonské mangy. Třetí díl s podtitulem The Final Alchemy zatím datum premiéry nemá.
Hagane no Renkinjutsushi: Kanketsu-hen - Fukushusha Scar

23. srpna

Chad and JT Go Deep
Komediální seriál o tom, jak se Chad Kroeger a JT Parr vydali do jihokalifornských ulic šířit povědomí o důležitých problémech současnosti.
Untold: The Rise and Fall of AND1
Příběh o tom, jak skupina tří přátel změnila svět pouličního basketbalu.

24. srpna

Lost Ollie
Animovaný seriál, ve kterém se ztracená hračka snaží najít svého majitele. Inspirací pro scénář byla kniha Ollie’s Odyssey od Williama Joyce.
Mo
Komediální seriál o rodině palestinských imigrantů, kteří se chtějí začlenit do americké společnosti, což není úplně snadné ani tehdy, když umíte tři jazyky a dokážete se svým problémům zasmát.
Selling the OC
reality show z prostředí realitních makléřů
Selling the OC
Watch Out, We’re Mad
Nejnovější reboot komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí (s Budem Spencerem a Terencem Hillem v hlavních rolích) z roku 1974. Dva bratři, kteří se přes dvacet let neviděli, spojí své síly, aby získali tátovu milovanou pouštní buginu.
Altrimenti ci arrabbiamo
Rilakkumova dobrodružství v zábavním parku
Japonský loutkový seriál z prostředí zábavního parku, kam si hlavní hrdinové přijdou pohrát, než ho navždy uzavřou.
Rilakkumova dobrodružství v zábavním parku

25. srpna

A Kidnapping Scandal: The Florence Cassez Affair
Dokumentární seriál zkoumající pozadí případu Florence Cassez, Francouzky odsouzené v Mexiku k trestu šedesáti let odnětí svobody za příslušnost ke gangu únosců Los Zodíacos.

26. srpna

Čas na sebe
Americká komedie s Markem Wahlbergem a Kevinem Hartem v hlavních rolích. Když má po letech otec v domácnosti čas jen pro sebe poté, co jeho žena a děti odjedou pryč, povolá nejlepšího kamaráda a začne jim divoká víkendová jízda.
Čas na sebe
Seoul Vibes
Jihokorejský akční snímek. Na jezdce týmu Sanggye-dong Supreme čeká úkol od samotné policie. Mají v ulicích Soulu, kde právě odstartovaly letní olympijské hry, pronásledovat ukradené peníze.
Seoul Daejakjeon
Loving Adults
dánské drama na motivy stejnojmenného románu Anny Ekberg
Loving Adults

30. srpna

Já jsem vrah
třetí řada dokumentárního seriálu
Untold: Operation Flagrant Foul
Třetí příběh z dokumentární série Untold. Tentokrát se podíváme do roku 2007, kdy jeden z rozhodčích NBA byl obviněný ze sázení na zápasy, jež rozhodoval. Případ vyšetřovalo FBI a odhalilo velkou síť sportovního hazardu.

Všechno, všude, najednou: Úplně nejvíc nejlepší film roku?
Dva režiséři, co si říkají jen „Daniels", točí opravdu crazy videoklipy a filmy. Tento má zatím nejlepší recenze roku, ale musíte být hodně velcí fandové kung-fu, paralelních světů a buddhismu, abyste ho ocenili.