Král filmové zábavy, který dal světu Piráty z Karibiku, Lovce pokladů nebo Skálu, přichází s vlastním superhrdinským filmem

Král filmové zábavy, který dal světu Piráty z Karibiku, Lovce pokladů nebo Skálu, přichází s vlastním superhrdinským filmem
Secret Headquarters | Paramount Network
V jeho novém filmu Secret Headquarters (neboli Tajné velitelství), který je studiem označován za akcí nabitý letní rodinný snímek, se před kamerou sešli Owen Wilson (Loki, Půlnoc v Paříži), Walker Scobell (Projekt Adam, Percy Jackson), Keith L. Williams (Hodní hoši), Momona Tamada (Kristy a její klub), Abby James Witherspoon (Divoká dvojka) a Michael Peña (Ant-Man).
Z traileru je patrné, že film cítí hlavně na mladé diváky, milovníky zběsilé superhrdinské akce by ale zklamat neměl. Oficiální synopse je následující: Charlie (Scobell) a jeho přátelé objeví při poflakování po škole sídlo nejmocnějšího superhrdiny na světě, které je ukryto pod jeho domem. Když na ně zaútočí padouši, musí se spojit, aby základnu ubránili a zachránili svět.
Snímek je kombinací známých motivů. Zápletka o člověku, který je vyvolen mimozemskou civilizací, aby bránil svět, připomíná Green Lanterna. Oblek hlavního hrdiny jako by sestavil ve své dílně sám Tony Stark. A Michael Peña si pozici komediálního sidekicka vyzkoušel už v marvelovském Ant-Manovi.
Secret Headquarters vyjde v pátek 12. srpna exkluzivně na streamovací službě Paramount+ v USA a Kanadě. Českou premiéru zatím film nemá.
Tajné velitelství
Secret Headquarters