Armie Hammer: bývalá filmová hvězda, kterou obvinili z kanibalismu, je na mizině a pracuje na Kajmanech v hotelu

Armie Hammer: bývalá filmová hvězda, kterou obvinili z kanibalismu, je na mizině a pracuje na Kajmanech v hotelu
Krycí jméno U.N.C.L.E. | Warner Bros.
Minulý týden se Hammer znovu dostal na titulní novinové stránky poté, co začal kolovat drb, že herec pracuje v letovisku na Kajmanských ostrovech. Hotelový recepční nicméně trval na tom, že Hammer není jejich zaměstnancem. A asi by tím příběh končil, kdyby se společně se zprávou neobjevily online Hammerovy fotografie z hotelu, kde má na sobě pracovní triko, a dokonce leták, který láká na hotelové služby a hercův obličej.
Nyní nový zdroj potvrdil, že Hammer skutečně pobývá v Karibiku, kde pracuje jako cestovní agent zaměřující se na prodej zážitkových výletů. „Skutečnost je taková, že je úplně na dně a snaží se vyplnit dny a vydělat peníze, aby uživil rodinu“, uvedl nejmenovaný zdroj a zdůraznil, že všechny ostatní zprávy, podle nichž Hammer není zaměstnancem hotelu, jsou nepřesné.
Pokud se ptáte, proč zrovna Kajmanské ostrovy, je to proto, že právě tam bydlí Hammerova bývalá manželka Elizabeth s jejich dvěma malými dětmi.
Hammerovi se začátkem minulého roku začala bortit kariéra, když na internet unikly údajné screenshoty jeho konverzací, v nichž rozebíral kanibalské fantazie a různé sexuální fetiše. Jako by to nestačilo, jeho bývalé milenky a přítelkyně ho začaly obviňovat z emocionálního zneužívání, manipulace i z násilí. K tomu se přidala obvinění ze znásilnění a sexuálního obtěžování. Hammer byl následně vyhozen z připravovaných filmů Shotgun Wedding a The Billion Dollar Spy. Z již natočené sportovní komedie Next Goal Wins byl rovnou vystřižen a jsou jeho scény byly přetočeny s Willem Arnettem. Přišel také o angažmá v divadle a jeho agentura s ním rozvázala spolupráci.
Posledním snímkem, který byl s Hammerem uveden, se tak stala letošní detektivka Smrt na Nilu. Ta sice vyšla až poté, co byl herec již na černé listině, Hammer nicméně ve snímku hraje jednu z hlavních rolí a finančně proto nebylo pro studio Disney únosné, aby ho ve snímku nechalo nahradit.
Kenneth Branagh, Gal Gadot, Armie Hammer
Smrt na Nilu | 20th Century Fox

Thor 4 prožívá milostný vztah s kladivem a úspěšně paroduje sám sebe
Čtvrtý díl komiksového Thora už není lehká komedie, ale vyloženě sebeparodie. Drama zmizelo, i když hrdinovi umírá jeho milá a hrozí mu smrt.