Cameron Diaz ruší důchod a ohlašuje comeback. Herecký kolega ji k tomu ale musel pošťouchnout

Cameron Diaz ruší důchod a ohlašuje comeback. Herecký kolega ji k tomu ale musel pošťouchnout
Cameron Diaz | Stuart C. Wilson/Getty Images
Kdo Diaz přemluvil k tomu, aby oprášila svou kariéru? Herec Jamie Foxx, s nímž si zahraje v nové akční komedii s příhodným názvem Back in Action (Zpátky v akci). Foxx se novým projektem pochlubil na svém twitterovém účtu, kde dokonce sdílel zvukový záznam telefonického rozhovoru s Diaz.
Cameron Diaz společně s Drew Barrymore a Lucy Liu v Charlieho andílci: Na plný pecky
Cameron Diaz společně s Drew Barrymore a Lucy Liu v Charlieho andílci: Na plný pecky | Columbia TriStar
Během telefonátu se Diaz přiznala, že je z „ukončení důchodu“ nervózní. Po několika povzbudivých slovech od Foxxe přivítal herec v rámci hovoru hvězdu NFL Toma Bradyho, aby Cameron povzbudil. „Mluvil jsem s Jamiem a prý potřebuješ pár tipů, jak se vrátit z důchodu. Mně ty návraty docela jdou,“ ozval se Brady. Přestože se Brady účastnil Foxxova telefonátu s Diaz, na filmu Back in Action se nepodílí.
Následně se o zvukový záznam podělila také herečka ve stories na svém instagramovém profilu s popiskem: „Jamie Foxxi, jenom ty jsi mě mohl dostat zpátky do akce! Už se nemůžu sakra dočkat, bude to bomba!“
cameron-diaz-rusi-duchod-a-ohlasuje-comeback-v-nove-akcni-komedii-od-netflixu
Jamie Foxx a Cameron Diaz se účastní focení k filmu Annie v londýnském hotelu Corinthia 16. prosince 2014 v Londýně. | Dave J Hogan/Getty Images
Diaz oficiálně ukončila hereckou kariéru v roce 2014 poté, co se objevila v adaptaci muzikálu Annie, kde si zahrála právě po boku Foxxe. Během své kariéry natočila řadu hitů a svého času patřila mezi nejlépe placené herečky Hollywoodu. Zda bude Back in Action jen jednorázovým návratem, nebo se herectví bude nadále věnovat, to v tuhle chvíli nevíme.
Back in Action vzniká pro Netflix. Zatím netušíme, jakou bude mít zápletku, ani kdy se na oblíbenou streamovací službu podívá. O režii se postará Seth Gordon (Šéfové na zabití), scénář napsal Brendan O'Brien (Sousedi).