HBO Max výhled na červenec: reality show se sukničkáři, neprobádaná místa na Zemi i animované příšerky

HBO Max výhled na červenec: reality show se sukničkáři, neprobádaná místa na Zemi i animované příšerky
Prolhané krásky: Prvotní hřích (2022) | HBO Max

1. července

How to Screw It All Up (2022)
Nový seriál vyprávějící o několika přátelích, kteří vycestují do světa za jasným cílem. Najít sami sebe.

8. července

Návštěvníci (2022)
Osmidílný seriál o začínajícím policistovi Richardovi. Během prvního dne v nové funkci v malém městečku havarují dvě vesmírné lodi. To odstartuje řadu podivných událostí, přičemž jedno je jasné. Richarda čeká pořádné dobrodružství.

Trailer: Návštěvníci

Visitors

10. července

The Anarchists (2022)
Dokumentární série o tzv. Anarchopulcu, každoročním anarchokapitalistickém dobrovolnickém festivalu v Mexiku, založeným Jeffem Berwickem v roce 2015. Jeho ideálem je vytvoření komunity bez státní příslušnosti, osvobozeném od vládnoucí garnitury a ústředního bankovního systému.

12. července

Edge of the Earth (2022)
Dokumentární čtyřdílná minisérie. Skupina elitních atletů nás zavede na ta místa na Zemi, která bývají označovaná jako nikdy nedosažitelný cíl. Sportovci si tak sahají na dno svých fyzických i psychických sil a zavedou nás jako do zasněžených hor, tak do mořských hlubin.

Trailer: Edge of the Earth

Na konci světa

14. července

FBOY Island (2021)
Reality show, v níž si budou tři ženy muset vybrat partnera ze 24 mužů. Co ale neví, je to, že polovinu z nich tvoří chroničtí záletníci. Poznají, kteří z nich by se mohli stát jejich vyvolenými? Nebo je čeká pouze zklamání?
hbo-max-vyhled-na-cervenec
FBoy Island (2021) | HBO Max
Vote for Juan (2019) (3. sezóna)
Třetí sezóna na politiku zaměřeného španělského komediálního seriálu. Hlavní postavou je Juan Carrasco, unylý ministr zemědělství.
hbo-max-vyhled-na-cervenec-9
Vota Juan (2019) | TNT Spain

15. července

The Rehearsal (2022)
Nový komediální seriál s Nathanem Fielderem v hlavní roli. Seriál ukazuje, jak se lidé mohou připravovat na různé důležité události v jejich životě tím, že si je prostě nacvičí se skupinou herců. Protože když může jedna jediná chybička otřást v základech vaším životem, proč vše ponechávat náhodě a nepřipravit se předem?

21. července

Rap Sh!t (2022)
Osmidílný hudební komediální seriál od Issy Rae. Příběh sleduje dvě rapperky z Miami, které se snaží uspět ve světě showbyznysu.

Trailer: Rap Sh!t

The Last Movie Stars (2022)
Šestidílná dokumentární série o životě slavné herecké dvojice Joanne Woodward a Paul Newman.
Almost Fly (2022)
Německý seriál odehrávající se v 90. letech minulého století. Sleduje tři kamarády ze západního Německa, kteří mají obrovský životní sen. Našli zalíbení v hip-hopu a chtějí se jím proslavit.
Pacto Brutal – O Assassinato de Daniella Perez (2022)
Kriminální dokumentární série. Guilherme de Pádua a jeho manželka Paula Thomaz zavraždili v prosinci 1992 herečku Daniellu Perez. Pádua totiž Perez vinil z toho, že kvůli ní byla upozaděna jeho role v soap opeře, v níž oba vystupovali. Dokument ukazuje, jak se Daniellina matka Glória Perez snaží dosáhnout spravedlnosti.

28. července

House Party (2022)
Remake stejnojmenného komediálního snímku z roku 1990. Kid se rozhodne jít ke svému kamarádovi Playovi na house párty, ale ani jeden z nich netuší, co je čeká. A že to bude nejdivočejší noc jejich dosavadních životů.
Prolhané krásky: Prvotní hřích (2022)
Kdo se rád díval na Prolhané krásky, jistě ocení sequel Prvotní hřích. Před dvaceti lety série tragických událostí téměř zničila obyvatele městečka Millwood. Skupinu mladých dospívajících dívek začně šikanovat neznámý agresor, který je chce donutit zaplatit za hříchy jejich rodičů i za jejich vlastní.
hbo-max-vyhled-na-cervenec-11
Prolhané krásky: Prvotní hřích (2022) | HBO Max
Love Monster (2020)
Posledním originálním titulem od HBO, který by se měl v červenci na streamovací platformě objevit, je tento dětský animovaný seriál natočený podle knihy Rachel Bright. Vypráví o nehodách titulní příšerky a jejích přátel.

Kinobox: Top Gun: Maverick
Legendární Kinobox je zpět a nenechá na pokračování filmu Top Gun nit suchou