V červenci se završí seriál Stranger Things. A nejen to. Co všechno si pro nás připravil Netflix?

V červenci se završí seriál Stranger Things. A nejen to. Co všechno si pro nás připravil Netflix?
Stranger Things (2016) | Netflix

1. července

Stranger Things (4. sezóna – druhá část)
Hned na začátku měsíce vás čekají dvě poslední epizody oblíbeného fantasy a mysteriózního seriálu Stranger Things. Očekávejte velké finále. Jak to všechno dopadne?

Trailer: Stranger Things, druhá část čtvrté série

Stranger Things

Kinobox: Proč jsou Stranger Things nejsledovanějším seriálem všech dob?
Sci-fi hororová minisérie vstoupila na Netflixu do čtvrté a finální sezóny. Obří zakončení nás čeká 1. července. Víte, proč byl projekt původně patnáctkrát zamítnutý a na jaké jiné filmy odkazuje?

6. července

Control Z (3. sezóna)
Těšte se také na finální sérii španělského teenagerského drama seriálu z prostředí střední školy Control Z. Hlavním motivem je nebezpečné a záludné hackerství.
Rychle a zamilovaně (2022)
Během dlouhých večerů se můžete podívat také na thajskou akční komedii Rychle a zamilovaně. Mistra světa ve sportu, který nikdy nemusel nic jiného dělat, vyhodí z domu jeho dlouholetá přítelkyně. Muž se tak musí naučit základním dovednostem pro dospělé, aby se dokázal postarat sám o sebe.
Ta dívka z fotky (2022)
Zbystřit by měli všichni milovníci dokumentů. Na scénu přichází mysteriózní kriminalistický kousek Ta dívka z fotky. Bude řešit záhadný případ zemřelé ženy, která po sobě zanechala syna a neznámého muže, který o sobě tvrdil, že je jejím manželem.
Ahoj, sbohem a všechno mezi tím (2022)
Na Netflix dorazí i nová romantická komedie od Ace Entertainment. V hlavních rolích uvidíte Julii Benson, Jennifer Robertson a Jordana Fishera. Claire a Aidan se rozhodli, že se před nástupem na univerzitu rozejdou. Následuje tak jejich poslední rande, které má jejich vztah navždy ukončit. Vyvstane ale řada otázek. Vážně se musejí rozejít?
Král Stonks (1. sezóna)
Představí se i nový německý seriál Král Stonks. Vypráví o ambiciózním muži, který se rozhodne vyšplhat na vrchol své kariéry a není nic, co by mu v tom zabránilo. Lhát a podvádět? To je normální postup.
Strýček z jiného světa (1. sezóna)
Máte rádi anime? Můžete se podívat na seriál Strýček z jiného světa, který vypráví příběh o muži, jenž se po 17 letech probouzí z kómatu a objevuje své nově získané kouzelné schopnosti.

7. července

Karma’s World (3. sezóna)
Pokračování dětského animovaného seriálu. Karma Grantová je začínající hudebnice a rapperka s velkým talentem a ještě větším srdcem. Citlivá a inteligentní Karma do své hudby vkládá celou duši i odvahu. Nechce se o svou hudbu se světem jen dělit, chce jejím prostřednictvím svět změnit.

8. července

Boo, Bitch (limitovaná série)
Mohl by vás zaujmout i tento komediální kousek, kde v hlavní roli uvidíte Lanu Condor, která ztvární ducha ze střední školy. Příběh je o dvou kámoškách, které se na sebe až zoufale snaží strhnout pozornost okolí. Jedna při tomto pokusu sice zemře a promění se v ducha, to ji ale v jejím snu nezastaví.
Capitani (2. sezóna)
Ve druhé sérii se na Netflix vrátí také toto lucemburské drama. V lese blízko vesnice na severu Lucemburska je nalezeno tělo dospívající dívky. Na místo je vyslaný detektiv Luc Capitani, aby případ vyšetřil. Od začátku má ale problémy s neochotou místních lidí, jeho práce tak závisí na pomoci místní policistky Elsy Ley. S odhalováním vraždy se policisté zamotávají do sítě lží a tajemství, šokující pravda se ale blíží...
v-cervenci-zavrsi-serial-stranger-things-a-nejen-to-co-vsechno-si-pro-nas-pripravil-netflix
Capitani (2019) | Netflix
Nebezpečné známosti (2022)
Francouzské romantické drama Nebezpečné známosti bude vyprávět o mladé dívce Céléne, která se na střední škole zakouká do potížisty Tristana. Ten se o ni ale zajímá jen kvůli kruté sázce, kterou uzavřel s populární dívkou Vanessou. Jedná se o další adaptaci známého románu Choderlose de Laclose.
Jak se staví sex room (1. série)
Dokumentární reality seriál Jak se staví sex room ukáže, jak se interiérová designérka pokusí pomoci párům, kde to lidem mezi sebou přestává jiskřit. A čím jiným pomoci než výstavbou hnízdečka lásky?
Incantatation (2022)
Je nový tchajwanský horor. Vypráví příběh prokletého videa, jehož sledováním se můžete dostat do určitých rizik. Ti, kteří se i přesto odváží se na něj podívat, se musí potýkat se záhadnou kletbou.
Jewel (2022)
Snímek z Jižní Afriky vypráví příběh fotografky, která se zamiluje do několika svých modelů.
Bear Grylls a Ranveer: Souboj s divočinou (2022)
Nejnovější interaktivní speciál Beara Bryllse, vedle kterého se objeví i Ranveer Singh. Společně s nimi budete hledat vzácnou květinu v srbské divočině.
Nejdelší noc (limitovaná série)
Španělský kriminální seriál z prostředí psychiatrické věznice. Skupina ozbrojených mužů se snaží dopadnout uvězněného sériového vraha, náhle však nastanou nezvyklé komplikace.
Mořská příšera (2022)
Snímek je tvůrců Odvážné Vaiany: Legendy o konci světa. Mělo by jít o animovaný epos vyprávějící o mladé dívce, která se schová na lodi, jejíž posádku tvoří legendární lovci monster.

Trailer: Mořská příšera

Mořská příšera: 1. trailer | Netflix

11. července

For Jojo (2022)
Německé romantické drama. Jojo a Paula jsou od dětství nerozluční. Když se Jojo zamiluje, Paula udělá vše, co může, aby Jojovi zabránila udělat největší chybu jejího života: vdát se.
Týme Zenko, do toho! (2. sezóna)
Animovaný dětský seriál o partě prima dětí, která dělá ráda dobré skutky. Naja, Ari, Ellie a Džex potají pomáhají ostatním a řeší problémy, na které ve svém městě narazí.
Valley of the Dead (2022)
Nový španělský zombie film odehrávající se během španělské civilní války.

12. července

Bill Burr: Live at Red Rocks (2022)
speciál stand-up komedie
Jak se mění vědomí (1. sezóna)
V tomto dokumentárním seriálu bude publicista Michael Pollan zkoumat historii a způsoby užívání psychedelik, jako je LSD, psilocybin, extáze, mezkaliu a dalších.
My Daughter’s Killer (2022)
Další dokument. Tentokrát bude vyprávět o otci, který se snaží dosáhnout spravedlnosti pro člověka, který zabil jeho dceru.

13. července

Big Timber (2. sezóna)
Další řada reality seriálu. Stavitel Kevin Westob a jeho zaměstnanci se do svého řemesla snaží dát veškerou svou sílu. Chtějí, abych její díla vydržela několik generací.
v-cervenci-zavrsi-serial-stranger-things-a-nejen-to-co-vsechno-si-pro-nas-pripravil-netflix-6
Big Timber (2020) | Netflix
D.B. Cooper: Kde je mu konec? (1. sezóna)
Další dokumentární kriminální seriál pojednává o události z roku 1971. Tehdy se únosce na palubě letadla zmocnil balíku peněz a za letu vyskočil s padákem. Po pár desítkách let se pořád neví, kdo to vlastně byl.
Bolí to jak čert (1. sezóna)
Dokumentární drama o nečistém prostředí thajského boxu. I ve sportu, který je o cti a férovém boji, se totiž prodávají zápasy a nelegální sázky jedou ve velkém.
Never Stop Dreaming: The Life and Legacy of Shimon Peres (2022) Dokument o politikovi Shimonu Peresovi.
Sintonia (3. sezóna – finále)
Na Netflix dorazí také poslední série tohoto brazilského teenagerského seriálu. Tři teenageři žijí ve stejném slumu v brazilském São Paulu, obklopení hudbou, drogami a náboženstvím. Snaží se splnit si svoje sny a přitom si udržet vzájemné přátelství.
Pod žhavým sluncem Amalfí (2022)
Italský snímek. Rok po Riccionovi pozve Vincenzo Camillu a Furia do domu svého otce na bájném pobřeží Amalfi.

14. července

Kung Fu Panda: Dračí rytíř (1. sezóna)
Těšte se také na oblíbeného pandu. Legendární bojovník Po spojí síly s drsnou anglickou rytířkou a vydá se s ní na velkou výpravu zachránit magické zbraně, napravit svoji reputaci a taky zachránit svět.

Trailer: Kung Fu Panda: Dračí rytíř

Kung Fu Panda: Dračí rytíř
Resident Evil (1. sezóna)
Jedna z nejslavnějších současných videoher se dočká live action seriálové adaptace. Téměř tři desetiletí po objevení T-viru odhaluje epidemie temná tajemství společnosti Umbrella Corporation.

15. července

Alba (1. sezóna)
Španělský romantický seriál o oběti znásilnění.
Vesnická královna (1. sezóna)
Keňský šestidílný seriál. Když invazivní těžařská společnost ohrožuje existenci její vesnice, městská dívka uvězněná mezi dvěma světy se musí vrátit domů a překonat bolestnou minulost, aby zachránila vesnici.
Farzar (2022)
Zbrusu nový animovaný seriál pro dospělé. Princ Fichael žije v lidské kolonii na mimozemské planetě a slíbí, že odsud vyžene všechno zlo. Pak ale zjistí, že největší padouch je jeho vlastní otec.
Love Goals (2022)
Indický romcom snímek o fotbalu a kouzelníkovi, který netrefí bránu ani z metru, ale stejně bude muset na hřiště, aby vyhrál prestižní pohár. Jinak se neožení.
Mami, nedělej to! (2022)
Tchajwanský seriál o šedesátileté mamince, která se po smrti manžela rozhodne znovu najít lásku k radosti i mrzutosti svých dvou dcer. Založeno na pravdivém příběhu.
Pýcha a přemlouvání (2022)
Historické drama režisérky Carrie Cracknell. Příběh je založený na novele Jane Austen Anna Elliotová a v hlavní roli uvidíte Dakotu Johnson.

Trailer: Pýcha a přemlouvání

Pýcha a přemlouvání
Sny o druhé svatbě (1. sezóna)
Těšte se také na korejskou romantiku. Netflix nabídne tento seriál o rozvedené ženě, která se chce pomstít vypočítavé milence bývalého manžela. K ďábelskému plánu pak zneužije exkluzivní seznamku, která se stará jenom o zámožné klienty.

18. července

Live is Life (2022)
Španělské drama o pěti pubertálních kamarádech, kteří se spolu rozhodnou strávit léto.
My Little Pony: Nová generace (2021)
Pořádná dávka přátelství a roztomilosti v dětském animovaném filmu o duhových ponících.
StoryBots: Laugh, Learn, Sing
Rodinný animovaný seriál. Učte se spolu s Beep, Boop, Bing, Bang a Bo hudební abecedu,.
Too Old for Fairy Tales (2022)
Polský snímek o hráči videoher, který se chce zúčastnit důležitého šampionátu, ale rodina mu v tom brání.

19. července

David A. Arnold: It Ain’t For the Weak (2022)
Je libo stand-up komedie? Pak je tento speciál to pravé pro vás.

20. července

Bad Exorcist (1. a 2. sezóna)
Tento polský seriál bude vyprávět příběh o lovci démonů a exorcistovi Bogdanu Bonerovi.
Virgin River (4. sezóna)
Dočkáte se poslední sezóny tohoto romantického dramatu o zdravotní sestře z velkoměsta, která po přestěhování do odlehlého kalifornského městečka za prací ošetřovatelky zjistí, že život není tak jednoduchý, jak očekávala.
Virgin River
Virgin River (2019) | Netflix

21. července

Jurský svět: Křídový kemp (5. sezóna – finální série)
Fanoušci dinosaurů, zbystřete! Na konci měsíce by mělo na Netflix dorazit také tohle velkolepé finále animovaného seriálu od DreamWorks, který se inspiroval příběhem a prostředím Jurského parku.

22. července

Blown Away (3. sezóna)
Bude pokračovat i tento soutěžní seriál. Deset špičkových umělců pokračuje v honbě za trofejí v soutěži ve foukání skla. Jeden z nich si odnese 60 000 dolarů a titul šampiona.
The Gray Man (2022)
Tento thriller je nejočekávanějším titulem měsíce. V hlavních rolích se objeví slavné tváře, jako jsou Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas a Jessica Henwick. Příběh se bude točit kolem bývalého agenta CIA, který se nyní živí jako profesionální zabiják. Během jedné mise ale zjistí, že jeho záchranný tým jej chce ve skutečnosti zabít, a tak se dá na útěk.

Trailer: The Gray Man

25. července

Gabby a domeček pro panenky (5. sezóna)
Ke konci měsíce se na Netflixu objeví také tento dětský animovaný seriál. Provede vás kouzelným domečkem pro panenky, který ukrývá roztomilé minisvěty a spoustu rozkošných koťátek.

26. července

DI4RIES (1. sezóna)
Italské drama z prostředí střední školy. První zlomená srdce, první polibky, první krásná přátelství – a hádky mezi rivaly.
Street Food: USA (1. sezóna)
Objeví se také tento nový seriál, který pro sebe určitě objeví všichni gurmáni a požitkáři. S moderátory budete cestovat napříč USA a ochutnávat nejrůznější street food neboli rychlé občerstvení.
Car Masters: Z vrakoviště na výsluní (4. sezóna)
Těšte se na pokračování tohoto dokumentárního seriálu.
v-cervenci-zavrsi-serial-stranger-things-a-nejen-to-co-vsechno-si-pro-nas-pripravil-netflix-16
Car Masters: Z vrakoviště na výsluní (2018) | Netflix
Domov jako ze sna (3. sezóna)
Nová reality série. Shea a Syd McGeeovi ze Studia McGee pomáhají splnit sny skutečným rodinám, které chtějí modernizovat svůj domov na míru jejich vlastnímu jedinečnému stylu.
The Most Hated Man on the Internet (2022)
Fanoušci dokumentu by neměli zmeškat ani tento snímek o matce, která se rozhodla zakročit proti podvodníkovi, jenž natáčel porno.
Pipa (2022)
argentinské drama
Rebelde (2. sezóna)
Vrátí se rovněž tento teenagerský muzikálový seriál. Škola Elite Way právě zahájila nový semestr. Známý nepřítel, tajná společnost zvaná Lodge, už ale začíná ohrožovat hudební naděje prvního ročníku.

28. července

A Cut Above (2022)
brazilský film
Já jinak (1. sezóna)
turecký seriál
Keep Breathing (limitovaná série)
Oggy and the Cockroaches: Next Generation (1. sezóna)
reboot francouzského animovaného seriálu pro děti

29. července

Case Closed: Zero’s Tea Time (1. sezóna)
Fanoušky a fanynky anime potěší jistě tento kousek.
Detective Conan: Zero’s Tea Time (1. sezóna)
A je tu další anime. Jedná se o kriminální seriál japonského režiséra Tomochiho Kosaky.
Fanático (1. sezóna)
Španělský seriál o fanouškovi, který se po smrti svého idola za něj začne vydávat.
Zranitelná srdce (2022)
Nový romantický snímek. Začínající zpěvačka Cassie se snaží udržet finančně nad vodou prací v baru, která jí pomáhá umořovat narůstající účty za léčbu cukrovky, jež u ní nedávno propukla. Rozhodne se tedy pro manželství z rozumu a poprosí svého kamaráda – profesionálního vojáka, aby si ji vzal. Když ji kamarád odmítne, zastoupí ho jeho kolega Luke, který má pro smluvené manželství své vlastní důvody. Ačkoli jsou oba velmi rozdílní, rozhodnou se, že se pokusí fungovat jako rodina. Podaří se jim to?
v-cervenci-zavrsi-serial-stranger-things-a-nejen-to-co-vsechno-si-pro-nas-pripravil-netflix-17
Zranitelná srdce (2022) | Netflix
Rebel Cheer Squad: A Get Even Series (1. sezóna)
nový rodinný seriál
The Beauty Queen of Jerusalem (2. sezóna)
Izraelský seriál. Vícegenerační historické melodrama bude dostupné jak v hebrejštině a angličtině, tak i v ladinštině a arabštině.
Vysoké nároky (2022)
Můžete si dopřát i tento filipínský snímek.
Uncoupled (1. sezóna)
Posledním titulem měsíce bude pravděpodobně tento komediální seriál. Hlavní postavou je Michael, jenž zažívá nejhorší období svého života. Sedmnáct let byl šťastně ženatý a nyní jej jeho manžel opustil. Musí čelit hned dvěma nočním můrám. Jednak ztratil milovanou osobu, jednak se stal ve čtyřiceti letech svobodným gayem. Jak se k tomu postaví?