Nejzvrhlejší pařba roku už je v kinech. Režisér i exkluzivní ukázky lákají na pořádně nekorektní jízdu

Nejzvrhlejší pařba roku už je v kinech. Režisér i exkluzivní ukázky lákají na pořádně nekorektní jízdu
Párty Hárder: Summer Massacre | BontonFilm
Společnost Bontonfilm v týdnu do kin konečně uvedla mnohými očekávaný snímek Párty Hárder: Summer Massacre, jímž režisér Martin Pohl alias Řezník navazuje na svůj hodinový a již bezmála kultovní zářez Párty Hárd. Příběh, jenž podle Pohla v lecčems navazuje na tradiční mustr z mainstreamových komedií typu Prci, prci, prcičky, je okořeněný vybraným lidovým jazykem a řádně provokativním humorem, který se na běžné standardy neohlíží.
Trojice maturantů Tomáš (Daniel Žáček), Miky (Jiří Bohatý) a Poulíček (Adam Ernest) odjíždí do kempu u Máchova jezera, kde s nadějemi vyhlíží spoře oděné dívky a těší se na léto plné sexuálních radovánek. Kdo ale viděl první díl a seznámil se s Řezníkovým humorem, ten tuší, že místo šťastných úlovků čeká protagonisty na „Ibize východu“ série bizarních, nepředvídatelných a lehce fekálních peripetií.
„Jsou tam strašný věci,“ potvrdil sám Martin Pohl v rozhovoru pro REFRESHER CZ s tím, že Párty Hárder už není jen série scének. Má sevřenější filmový vývoj a nebudou chybět ani drsné záběry, z nichž se mnohým zvedne žaludek. Můžete se těšit na šílené zvraty, které nadrženým protagonistům, již se v rámci online randění učí pořizovat „dickpicy“, pobyt na Mácháči pořádně znepříjemní. Podívejte se ostatně na níže přiložené exkluzivní ukázky, na nichž se řeší správná pozice fotoaparátu při focení vlastního penisu, respektive je nám odhalena náplň Tomášovy brigády.
Párty Hárder: Summer Massacre
Párty Hárder: Summer Massacre
Párty Hárder: Summer Massacre je přístupná od patnácti let a rozhodně jde o významný impulz pro tuzemskou komediální tvorbu. Jak se můžete dočíst už v recenzi, Řezník se znovu utrhl ze řetězu takovým stylem, že pro mnohé půjde o českou komedii století. Prvotní ohlasy a výše návštěvnosti pak zřejmě rozhodnou o tom, zda film poputuje také do sousedních zemí, především na Slovensko. A možná i o tom, jestli bude někdy ještě více „hárder“ v případném završení trilogie.