Na plátně jsou to polibky jedna radost, v reálu mnohdy noční můra

Na plátně jsou to polibky jedna radost, v reálu mnohdy noční můra
Voda pro slony | 20th Century Studios
Tak například Helena Bonham-Carter se nechala slyšet, že líbat kolegu Woodyho Allena ve snímku Mocná Afrodité bylo jako líbat berlínskou zeď. „Hned na začátku mi řekl, jaké způsoby líbání nejsou povoleny, že nesmí dojít k žádné výměně slin. Při líbání se pak ani nijak nesnažil. Bylo to pro mě i poměrně urážlivé,“ uvedla slavná herečka v rozhovoru pro Elle. Něco takového je pro herce noční můrou, zvláště pokud má mezi danými hrdiny fungovat jistá chemie.
na-platne-jsou-to-polibky-jedna-radost-v-realu-mnohdy-nocni-mura-2
Mocná Afrodité | Miramax
A nevalně na tom byla i Reese Witherspoon, která měla za úkol líbat Roberta Pattinsona. Pro řadu dívek a žen by to byla jistě velmi potěšující událost, ovšem pro Reese nikoli. A důvod? Robert byl během natáčení společného snímku Voda pro slony nemocný. Měl neuvěřitelnou rýmu, takže pokud někomu přišlo, že to mezi hlavními hrdiny nejiskří, měl pravdu. Kdo by stál o to, aby jej kolega nakazil?
Reese Witherspoon, Robert Pattinson
Voda pro slony | BontonFilm
A lepší to při líbačkách s Jennifer Lawrence neměl ani Liam Hemsworth při práci na filmové sérii Hunger Games. Tomu líbání komplikovala nejen sama herečka, ale i vlastní odpor k něčemu takovému. S Jennifer ho totiž pojí dlouholeté přátelství, které nechce nikdo ohrozit nějakým nepřístojným chováním. Jennifer mu to navíc dost ztěžovala, neboť prý velmi ráda jedla česnek, tuňáka nebo další na líbání poměrně nechutné věci. „Nebylo to příjemné ani trochu,“ přiznal Liam v rozhovoru pro The Tonight Show Jimmyho Fallona.
na-platne-jsou-to-polibky-jedna-radost-v-realu-mnohdy-nocni-mura
Hunger Games | Lionsgate
Ani Miles Teller to neměl lehké se svou partnerkou Shailene Woodley, s níž hrál ve snímku Kouzlo přítomného okamžiku. Herečka je totiž známá svou zálibou ve zdravé stravě a potravinových doplňcích z čínské medicíny. „Před naší první líbací scénou si jeden z těch doplňků strčila do pusy. Neuvěřitelně to zapáchá,“ uvedl Teller v rozhovoru pro Variety. „Má takových věcí plnou sklenici, kterou nosí všude s sebou, a většina z toho nepříjemně smrdí. Je to nechutné,“ dodal.
Shailene Woodley, Miles Teller
Kouzlo přítomného okamžiku
A korunu tomu všemu nasadila Morena Baccarin, která na rovinu přiznala, že fyzické projevy citu k Deadpoolovi Ryanovi Reynoldsovi bylo o nervy. „Líbat ho v masce bylo jako líbat obří kondom,“ uvedla herečka v rozhovoru pro People. „Celou dobu ta maska smrděla plastem, navíc toho člověka ani skutečně nevidíte a necítíte. Hrát s takovou maskou je výzva,“ prohlásila.
Deadpool
Deadpool | 20th Century Fox
A to ani nemluvíme o tom, že při těchto scénách je na place běžně přítomný štáb, který intimní scény velmi pozorně sleduje, takže na tom není nikdy nic romantického. A mnohdy ani nezáleží na tom, zda je kolega fešák, nebo ne, například Bradley Cooper a Tom Cruise údajně moc líbat neumí. Jejich herecké kolegyně Jennifer Lawrence (Bradleyho kolegyně v Terapii láskou) a Thandie Newton (Tomova partnerka v Mission: Impossible 2) oba označily za uslintané líbače, což je něco, co asi nikdo nechce slyšet.
na-platne-jsou-to-polibky-jedna-radost-v-realu-mnohdy-nocni-mura-3
Terapie láskou | The Weinstein Company

Kinobox: Král rokenrolu Elvis čerpal z černošské kultury a měl nebezpečně smyslné pohyby pánve
Nový životopis o zpěváku Elvisovi Presleym má 160 minut, ale trvat by mohl klidně i déle. Je to film o rychlém vzestupu a pomalém pádu. Formálně je mnohem nápaditější než nedávná úspěšná, ale nudná Bohemian Rhapsody.