Revoluční česká fantasy pohádka Princezna zakletá v čase dostane pokračování. Tvůrci opět srší sebevědomím

Revoluční česká fantasy pohádka Princezna zakletá v čase dostane pokračování. Tvůrci opět srší sebevědomím
Princezna zakletá v čase 2 | David Parik
Diváci a kritici na filmu režiséra Petra Kubíka nejvíce ocenili originální nápad, scénář a triky. Vznikla prostě sebevědomá tuzemská pohádka 21. století, která se před zahraniční konkurencí nemusí krčit v koutě. Tvůrce v době covidu zachránilo online předplatné, v rámci kinodistribuce snímek utržil necelých 10 milionů korun a přišlo na něj 84 tisíc diváků (statistiky Kinomaniak).

Teaser trailer: Princezna zakletá v čase 2

Princezna zakletá v čase 2: Teaser
Tvůrci pokračování Princezna zakletá v čase 2 představili první teaser a sérii fotografií. Najdete zde nové herce Vojtěcha Kotka či Karla Dobrého a rovněž známé postavy v dalším příběhu, v jehož centru bude tentokrát princezna Amélie (Eliška Křenková), která se v pohádce setká se svým já z minulosti. Teaser trailer splňuje to, co by první upoutávka měla. Navnadí, příliš toho neprozradí a zvýší očekávání. Eliška Křenková uvede obě své filmové postavy, tvůrci představí digitální triky a epickou hudbu. A nevypadá to vůbec špatně.
Významná část filmu vznikala v kulisách na pražském Barrandově, jejich hodnota byla vyčíslena téměř na 120 milionů korun a natáčejí v nich i zahraniční štáby. Více ze zákulisí příprav a natáčení najdete v článku kolegyně Martiny Krejzlové. Premiéra filmu Princezna zakletá v čase 2 je v plánu 10. listopadu letošního roku a do kin jej uvede distribuční společnost Bohemia MP.
81f3ce5e
e988fc05