Podívejte se na klip, v němž mocnému Thorovi vyfoukne kladivo jeho bývalka

Podívejte se na klip, v němž mocnému Thorovi vyfoukne kladivo jeho bývalka
Thor: Láska jako hrom | Marvel Studios
Přesně měsíc před tuzemskou premiérou marvelovky Thor: Láska jako hrom se můžeme podívat na první krátký klip z očekávaného filmu. Ten opět napsal a natočil režisér Ragnaroku Taika Waititi, jenž video osobně představil na MTV Movie & TV Awards, jež se o víkendu konaly v kalifornské Santa Monice.
Chris Hemsworth si zahraje asgardského superhrdinu s kladivem a blonďatými licousy už ve čtvrté sólovce, čímž překonává své kolegy z MCU Iron Mana, Spider-Mana i Kapitána Ameriku, jimž jsou dosud věnovány vlastní trilogie. Naposledy se objevil roku 2019 v týmovce Avengers: Endgame, kde po Thanosově lusknutí bojoval s výčitkami především jídlem a hraním na playstationu. V Lásce jako hrom se ale obtloustlý Thor vrací do fyzické formy, jelikož musí čelit dalšímu hrozivému nepříteli – po krku mu totiž půjde obávaný Gorr the God Butcher v podání Christiana Balea.
Oscarový představitel Temného rytíře nebude jedinou hereckou posilou z říše snů – navrátilce Taiku Waititiho a Tessu Thompson doplní také Russell Crowe jako Zeus. Počítat můžeme i s účastí Strážců galaxie a fandové se těší hlavně na dekádu odkládaný návrat Jane Foster v podání Natalie Portman. Právě bývalá Thorova milá sehraje v příběhu, který by měl alespoň částečně vycházet z komiksové linie Mighty Thor, klíčovou roli. A právě na její epické představení láká první zveřejněný klip.
Thor: Láska jako hrom
Jane v něm Thorovi doslova vyfoukne kladivo Mjolnir, které v minulém filmu zničila záporačka Hela, před jeho dojatýma očima. Zatím nevíme, jak Jane kladivo opravila a jak jej sama dokáže zvednout, ale video i na krátkém prostoru piluje humorné interakce s hrdiny (a s Mjolnirem) ve stylu Ragnaroku. Pokud se po deseti letech shledáte s bývalkou a navrch zjistíte, že si přivlastnila vaši největší zbraň a zřejmě i dovednosti, čekají vás perné, ve světě Waititiho snímku ale bezesporu zábavné chvilky.
V českých kinech danou scénu i s celým filmem uvidíme již 7. července.