Lidé se chystají do kostela poté, co na Twitteru uviděli sexuální hračku na motivy seriálu Stranger Things

Lidé se chystají do kostela poté, co na Twitteru uviděli sexuální hračku na motivy seriálu Stranger Things
Stranger Things (2016) | Netflix
Společnost Fleshlight, která se specializuje na výrobu nejrůznějších sexuálních pomůcek, přišla na trh se žhavou novinkou – fleshlights umělou vagínou ve tvaru demogorgona. Tyto erotické hračky měly až dosud tvar pochvy, nově se ale vyrábí i v podobě mimozemské nestvůry demogorgona, jenž se objevuje právě v seriálu Stranger Things. Ostatně všepožírající hlava ve tvaru doširoka rozevřené květiny k tomu dost vybízela.
Společnost svůj nový produkt odhalila na svém oficiálním twitterovém účtu se sloganem „vítejte ve zvrácených #StrangerThings“. Lidským představám a erotickým vášním se meze nekladou (samozřejmě kromě mezí v rámci zákona a tzv. konsentu). Otázka je, jaká klientela se bude rekrutovat případě této nové erotické pomůcky. Třeba si tohle ‚monstrum“ najde své příznivce mezi fanoušky a fanynkami Stranger Things či tzv. ufo (allien) porna.
Uživatelé a uživatelky Twitteru začali na produkt okamžitě reagovat v komentářích pod příspěvkem a jejich názory jsou vskutku různorodé. Jeden z názorů vyzněl velmi znepokojeně: „Nevím, jestli se mám bát, nebo být nadržený.“ Další uživatel napsal, že zkrátka nemá slov, jiný si monstrum přeje osobně vyzkoušet a poté se tomu zasmát. Jeden z nejoriginálnějších komentářů zněl následovně: „Nebyl jsem v kostele už deset let. Hned to napravím…“
Vzhledem k tomu, že se bude jednat pravděpodobně o velice drahý kus, mohou zájemci zkusit také silikonové dildo demogorgona, které lze najít na Etsy, což je něco jako celosvětová burza či obchod pro všechny, kteří něco tvoří, šijí, tisknou ve 3D, odlévají atd. Rozhodně jde o zajímavý nápad. Otázkou ale je, s čím přijde firma Fleshlight příště. Popkultura se okamžitě promítá i do pornografie a světa erotických pomůcek, dávno už existuje například dildo v podobě speciálního světelného meče ze Star Wars. Internet je vskutku zajímavé místo plné inspirace.
lide-se-chystaji-do-kostela-pote-co-na-twitteru-uvideli-sexualni-hracku-na-motivy-serialu-stranger-things-6
Stranger Things (2016) | Netflix