Třetí Mandalorian má datum premiéry, Andor první teaser a Jude Law vlastní Star Wars seriál

Třetí Mandalorian má datum premiéry, Andor první teaser a Jude Law vlastní Star Wars seriál
Andor | Disney
Kdo vyhlíží třetí řadu seriálu Mandalorian, měl by si v kalendáři zatrhnout únor 2023, kdy na Disney+ startuje, a pokochat se novým vydaným plakátem, na kterém toho ale k vidění bohužel moc není. Tedy pokud vám nestačí skutečnost, že Mandalorian má zpět své dítě a že Gorgu už vyrostl natolik, že nepotřebuje svůj speciální kočárek, ale ťapká po boku svého adoptivního táty sám.
treti-mandalorian-ma-datum-premiery-andor-prvni-teaser-a-jude-law-vlasti-star-wars-serial-2
| Disney
Komu se líbil snímek Rogue One a vyhlížel související seriál Andor, tomu je určený první úderný teaser trailer. Andor začne Disney+ vysílat 31. srpna a potvrzený byl i vznik druhé řady. Obě sezóny budou mít dvanáct dílů a jejich děj povede přímo k příběhu snímku Rogue One.
Andor
Poslední novinky se pak týkají seriálu Skeleton Crew, jehož premiéra je také v plánuv příštím roce, v hlavní roli se představí Jude Law. Výkonnými producenty pořadu jsou Dave Filoni, Jon Favreau, Jon Watts a Christopher Ford. Star Wars: Skeleton Crew bude vyprávět příběh skupiny zhruba desetiletých dětí, které se ztratí ve vesmíru a snaží se najít cestu na svou malou domovskou planetu.
Christopher Ford k seriálu poznamenal, že ačkoli budou hlavními hrdiny děti, není jim primárně určený. Pouze nabídne nový, neotřelý pohled na slavný svět Star Wars. Časově pak děj zapadne do období po Návratu Jediho, tedy do stejného časového rámce jako Book of Boba Fett a Mandalorian.
treti-mandalorian-ma-datum-premiery-andor-prvni-teaser-a-jude-law-vlasti-star-wars-serial-3
| Disney