Gremlins se vrací. Konečně se dozvíme, kde se tyto potvůrky vzaly

Gremlins se vrací. Konečně se dozvíme, kde se tyto potvůrky vzaly
Gremlins: Secrets of the Mogwai | HBO Max
Všechna tato tajemství by měl vysvětlit nový animovaný seriál Gremlins: Secrets of the Mogwai v produkci Warner Bros. Animation a Amblin Television, který zamíří na HBO Max.
Hlavním hrdinou příběhu bude desetiletý Sam Wing (budoucí pan Wing, majitel obchodu v čínské čtvrti z původního snímku), který jednoho dne potká mladého mogwaie jménem Gizmo. Děj seriálu diváky a divačky zavede do dvacátých let minulého století a bude se odehrávat v Šanghaji. Právě zde rodina poprvé mogwaie pozná a Sam se jako nejmladší z rodiny rozhodne, že ho vrátí domů. Spolu s pouliční zlodějkou Elle se vydají na cestu, během které budou potkávat různá monstra a démony z čínské mytologie. Největším nebezpečím jim ale bude stále sílící a rostoucí armáda zlých gremlinů, kterou si vytvořil po moci prahnoucí průmyslník.
gremlins-se-vraci-konecne-se-dozvime-kde-se-tyto-potvurky-vzaly-4
Gremlins: Secrets of the Mogwai | HBO Max
Hlasy jednotlivým členům Wingovy rodiny propůjčí Ming-Na Wen (Samova matka Fong), James Hong (Samův dědeček, který jediný zná moc a tajemství mogwaiů i toho, proč je musí jejich rodina chránit), BD Wong (Samův otec Hon) a Izaac Wang (Sam).
Premiéra na HBO Max je v plánu ještě letos, ačkoli přesné datum zatím stanoveno nebylo.