Pixar představuje nový animák na rok 2023. Vítejte ve světě živlů

Pixar představuje nový animák na rok 2023. Vítejte ve světě živlů
Elemental | Pixar
Snímek má název Elemental a bude se odehrávat ve městě, ve kterém najdete všechny čtyři živly – zem, oheň, vodu a vzduch. Všichni tito obyvatelé tu žijí pohromadě, ale zároveň zvlášť, než se setkají mladá ohnivá žena Ember a Wade, který se nechává nést proudem. Spolu nečekaně poznávají, kolik toho ve skutečnosti mají společného, ačkoli patří k protikladným elementům.
Snímek režíruje Peter Sohn (Hodný dinosaurus), který na adresu svého filmu poznamenal: „Moji rodiče emigrovali z Koreje na začátku 70. let a založili si v Bronxu malý obchod. Žili jsme mezi mnoha rodinami, které přijely do nové země se svými nadějemi a sny. Naše kultury, sousedství a jazyky se smíchaly a to mě vedlo k Elemental. Náš příběh je založený na klasických základních elementech – ohni, vodě, zemi a vzduchu. Některé se dokážou propojit, jiné ne, ale co kdyby byly živé?“
pixar-predstavuje-novy-animak-na-rok-2023-vitejte-ve-svete-zivlu-1
pixar-predstavuje-novy-animak-na-rok-2023-vitejte-ve-svete-zivlu
Kromě vydaných informací je k dispozici oficiální logo snímku a první grafický návrh. Premiéra snímku Elemental by měla proběhnout 16. června 2023. Ještě ale není jasné, zda bude v kině, nebo jestli zamíří na Disney+.