Pražské Underground City vznikalo jako srdcovka. Užijí si ho nejen kyberpunkoví fanoušci a další geeci

Pražské Underground City vznikalo jako srdcovka. Užijí si ho nejen kyberpunkoví fanoušci a další geeci
Underground City | Martin Buček / AGS Trade
Celé jedno patro industriální budovy situované v Sokolovské ulici nedaleko metra Českomoravská provozovatelé Fun Areny předělali k nepoznání do několika pronajímatelných zón a rozšířili tak své portfolio o další aktivitu. Za cíl si dali zajistit originální zábavu pro několik generací návštěvníků. „Náš projekt vznikl zejména jako srdcová záležitost nás, našich kamarádů a partnerských firem. Věřím, že se finální pojetí Underground City bude lidem líbit,“ říká Tomáš Polák, CEO AGS Trade, která provozuje Fun Arenu a Underground City.
prazske-underground-city-vznikalo-jako-srdcovka-uziji-si-ho-nejen-cyberpunkovy-fanousci-a-dalsi-geeci
Underground City | Martin Buček / AGS Trade
Chcete se odreagovat v netradičním prostředí a stylu? Spolu se vstupem do prostorného dvora se ocitnete v jiném světě, v prostředí retro futurismu s všudypřítomnými originálními artefakty. Fanoušci Návratu do budoucnosti, Blade Runnera nebo kyberpunku si přijdou na své. „Vždy jsme tíhli k věcem, které jsou na začátku více punk než mainstream a více zaměřené na nadšence než na hlavní proud,“ dodává Jakub Sochor, CEO SupremeXP Enterprise, partnerské firmy, která se na realizaci Underground City podílela. „V době, kdy vše, co prorazí, musí být mainstream, se ve všem, co děláme, snažíme vytvořit přidanou hodnotu pro podporu komunit,“ dodal.
prazske-underground-city-vznikalo-jako-srdcovka-uziji-si-ho-nejen-cyberpunkovy-fanousci-a-dalsi-geeci-2
Underground City | Martin Buček / AGS Trade
Součástí prostoru je Geek Area, v níž si zahrajete počítačové a deskové hry, fotbálek, šipky nebo beer pong. Nemusíte být ale geeky, abyste se zde cítili příjemně. Prostor Underground City si můžete pronajmout na firemní či soukromou akci. Nechybí několik desítek míst v (NE)kině s možností promítat na středně velkém plátně. Provozovatelé Underground City dále nabízejí celou škálu originálních aktivit: virtuální vybíjenou hado, speedsoft, závody terénních RC modelů kombinované s virtuální realitou, házení sekerou, lidský stolní fotbálek nebo arkádové automaty.
Pro fanoušky adrenalinu a simulace války je v Underground City rozsáhlá zóna zaměřená na Vietnam. Provozovatelé mají řadu zkušeností s pořádáním paintballových, airsoftových a dalších akcí, tudíž ani v tomto případě nebudete zklamaní.
prazske-underground-city-vznikalo-jako-srdcovka-uziji-si-ho-nejen-cyberpunkovy-fanousci-a-dalsi-geeci-5
Underground City | Martin Buček / AGS Trade
V Underground City najdete také dětskou zónu, která je ideální pro pořádání oslav. Nechybí zde foto stěna, výtvarný koutek, stanové městečko, projektor nebo možnost zahrát si počítačové hry.
Prostor bude pro někoho návratem do retro dětství předchozích dekád, pro jiné mimořádným objevem a neopakovatelným zážitkem, který klasická komerční místa a aktivity nedokážou nabídnout.

Článek byl zpracovaný s využitím tiskových materiálů společnosti Fun Arena. Detaily o Underground City najdete zde.