Chris Evans a Ryan Gosling na prvních fotkách z Gray Mana. Jedna je z Prahy, zaručeně ji poznáte

Chris Evans a Ryan Gosling na prvních fotkách z Gray Mana. Jedna je z Prahy, zaručeně ji poznáte
The Gray Man | Netflix
Špionážní akční thriller The Gray Man bude stát dvě stě milionů dolarů (4,2 miliardy korun, jedná se o nejdražší film Netflixu) a vychází z románu Šedý muž od Marka Greaneyho.
Tajný agent CIA Court Gentry (Ryan Gosling) je jako stín, přezdívají mu Šedý muž a téměř nikdo nezná jeho skutečné jméno. Nikdy nemine svůj cíl, když ale odhalí nekalé praktiky uvnitř CIA, začne být nepohodlným svědkem, kterého je třeba zlikvidovat. Hon na něj zahájí bývalý kolega Lloyd Hansen (Chris Evans).
Chris Evans
The Gray Man
„Je těžké najít někoho na úrovni Chrise Evanse, aby přijal roli padoucha,“ uvedl režisér Joe Russo. „Proto moc filmů Gosling versus Evans neuvidíte. Chrise ale hraní záporáka baví, je to chvílemi zábavnější než představovat hrdinu. Proto se nám podařilo dát dohromady dvě takové hvězdy a postavit je proti sobě. Jejich postavy jsou komplikované stejně jako jejich motivy. Čeká je boj na život a na smrt,“ vysvětlil.
V dalších rolích se představí Ana de Armas, Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton, Alfre Woodard a Jessica Henwick. Joe Russo režíruje snímek spolu s bratrem Anthonym a autory scénáře jsou Christopher Markus a Stephen McFeely. Premiéra Gray Mana nás čeká 22. července.