Netflix v červnu přinese nečekanou komediální pecku, v níž Rowan Atkinson bojuje s drzou včelou

Netflix v červnu přinese nečekanou komediální pecku, v níž Rowan Atkinson bojuje s drzou včelou
Man vs. Bee | Netflix
Přestože jde o komediálně bezpochyby jeden z nejlákavějších projektů letošního roku, Netflix zatím o připravovaném seriálu Man vs. Bee relativně mlčí. Víme jen to, že půjde o desetidílný seriál, který na oblíbenou streamovací službu dorazí v průběhu června (konkrétně 24.), epizody budou mít deset minut a Atkinson si v nich zahraje bezdomovce, který shodou náhod získá práci hlídače luxusního sídla. Co vypadá jako džob snů, se nečekaně změní v souboj s velmi zlomyslnou včelou, která se rozhodne do sídla nastěhovat také a nehodlá se nově nabytého prostoru vzdát lacino.
Scénář napsal Atkinson společně se svým dlouholetým spolupracovníkem Williamem Daviesem, s nímž dělal na trilogii Johnny English. Davies je také autorem scénářů k filmům Jak vycvičit draka a Kocour v botách. Seriál režíruje David Kerr, který natočil snímek Johnny English znovu zasahuje (2018).
Pro Atkinsona jde o návrat k hrané tvorbě po dlouhých čtyřech letech od posledních Englishe. Celkové obsazení je velmi skromné. V titulkové listině seriálu najdeme pouhých pár dalších jmen. Dá se proto očekávat, že většinu času budeme sledovat Atkinsonova hrdinu, jak usilovně bojuje s včelou.
netflix-v-cervnu-prinese-necekanou-komedialni-pecku-v-niz-rowan-atkinson-bude-bojovat-proti-vcele
Man vs. Bee | Netflix
Zda si s tím seriál dokáže vystačit, to je otázka. Když ale na téhle premise mohli svého času utáhnout desítky epizod Tom a Jerry, představitel legendárního Beana by s něčím takovým rovněž neměl mít problém.