Stačilo málo a legendárního kmotra Marlona Branda jsme mohli vidět ve Scary Movie 2

Stačilo málo a legendárního kmotra Marlona Branda jsme mohli vidět ve Scary Movie 2
Scary Movie 2 / Kmotr | Miramax Films / Paramount Pictures
Poslední film, v němž si Marlon Brando oficiálně zahrál, byl thriller Kdo s koho z roku 2001. Není to ale jediné natáčení, jehož se Brando ten rok účastnil. Herecká legenda totiž zavítala i na plac parodie Scary Movie 2.
Podle Natashi Lyonne, která si ve filmu zahrála v úvodní scéně dívku posedlou démonem, byl právě Brando původně obsazeným vymítačem.
Ruská panenka
Natasha Lyonne
„Mám na VHS záběry z natáčení, které jsem si schovala, protože je – k jeho smůlu, ale naštěstí pro mě – na nich Brando, jak točí scénu vymítání. Nechápu, co ho to tehdy popadlo. Myslím tím, proč to vůbec vzal,“ uvedla Lyonne k Brandově účasti. Dále řekla, že byl velmi upovídaný a že bylo dost surrealistické vidět legendu, jako je on, jak má u sebe bombu s kyslíkem, v uchu naslouchátko, a zatímco ji drží za prso, ona na něj křičí, že jeho matka kouří ptáky v pekle. Přestože Brando něco málo odehrál, nakonec musel ze zdravotních důvodu roli přenechat Jamesi Woodsovi.
Lyonne je momentálně k vidění na Netflixu ve druhé sérii Ruské panenky. Zmíněnou úvodní scénu najdete níže. Můžeme si jen představovat, jak by dopadla s Brandem a jestli by šlo o filmové rozloučení hodné jeho kalibru.