Představitel superhrdiny Flashe čelí dalšímu skandálu. Byl zatčen za výtržnictví

Představitel superhrdiny Flashe čelí dalšímu skandálu. Byl zatčen za výtržnictví
Ezra Miller | Laurent Vu/SIPA
Deník Guardian v úterý informoval o incidentu slavného hollywoodského herce Ezry Millera, představitele Flashe z Ligy spravedlnosti či Credence Barebonea ze série Fantastická zvířata. Devětadvacetiletý Miller, identifikující se jako nebinární osoba a vyžadující oslovování „oni“, byli zatčeni poté, co se v havajském baru Silva Street dopustili výtržnictví. Na svých stránkách o tom psala místní policie.
Ezra Miller
Liga Spravedlnosti
Policie tvrdí, že Miller byli „rozrušení“, zatímco ostatní hosté baru si užívali karaoke. Miller poté začali lidem sprostě nadávat a třiadvacetileté ženě sebrali mikrofon. Pak se vrhli na dvaatřicetiletého muže, který hrál šipky. Majitel baru se neúspěšně pokusil herce několikrát uklidnit. Miller tak byli zatčeni a obviněni z výtržnictví a obtěžování. Po zaplacení kauce ve výši 500 dolarů byli propuštěni.
Ezra Miller
Ezra Miller
V případě populárního herce však nejde o první incident. V roce 2020 se na internet dostalo video, na němž jsou Miller zachyceni, jak škrtí jednu ze svých fanynek. Ochrankou byli poté odvedeni pryč.
Ezra Miller, Claudia Kim
Claudia Kim a Ezra Miller, Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny | Warner Bros.
Informace o Millerově zatčení navíc přichází v krajně nevhodnou dobu. Už příští týden má totiž premiéru snímek Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství, v němž Miller představují jednu z ústředních postav. Nebylo by tedy nijak zvlášť překvapivé, kdyby se studio Warner Bros. v brzké době rozhodlo s hercem kvůli jeho skandálům ukončit spolupráci stejně jako v případě Johnnyho Deppa, jenž byl po druhém dílu v roli Gellerta Grindelwalda přeobsazen Madsem Mikkelsenem.