Batman, finále Ozarku či seriál o Kmotrovi. Nejočekávanější filmy a seriály, které v dubnu dorazí na streamovací služby

Batman, finále Ozarku či seriál o Kmotrovi. Nejočekávanější filmy a seriály, které v dubnu dorazí na streamovací služby
The Batman (2022) | Warner Bros.

Nejočekávanější filmy

Apollo 10 1/2: Dítě kosmického věku (2022)
Apollo 10 1/2: Dítě kosmického věku
Animovaný snímek renomovaného Richarda Linklatera je příběhem muže, jenž vypráví o tom, co zažil jako desetiletý chlapec v Houstonu roku 1969. Jeho nostalgické vzpomínky se prolínají s neuvěřitelným povídáním o cestě na Měsíc.Jde již o třetí Linklaterův počin v podobném stylu (Sním či bdím?, Temný obraz).
premiéra: 1. dubna na Netflixu
V bublině (2022)
V bublině
V komedii Judda Apatowa z prostředí filmového průmyslu se herci a štáb akčního trháku pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. Hrají: Pedro Pascal, David Duchovny, Karel Gillian aj.
premiéra: 1. dubna na Netflixu
All the Old Knives (2022)
Všechny staré nože
Dva agenti CIA a bývalí milenci se znovu setkávají, aby přezkoumali šest let starou misi, při níž mohl být kompromitován jeden z agentů. V thrilleru podle knižního bestseleru se objeví Chris Pine, Thandiwe Newton či Laurence Fishburne.
premiéra: 8. dubna na Prime Video
The Batman (2022)
Snímek Matta Reevese je nejnovějším celovečerním filmem o oblíbeném komiksovém superhrdinovi, který v prohnilém Gothamu pomáhá policii v boji se zločinci. Tentokrát je Batman (Robert Pattinson) na stopě nejmocnějším mafiánům ve městě a tajemnému sériovému vrahovi, který si říká Riddler.
premiéra: 19. dubna na HBO Max

Nejočekávanější seriály

Slow Horses – 1. série (2022)
Slow Horses
Nový britský seriál vypráví o týmu speciálních agentů MI5, který vede vynikající, ale velmi vznětlivý Jackson Lamb v podání Garyho Oldmana. Dále hrají Kristin Scott Thomas, Jonathan Pryce, Olivia Cooke aj.
premiéra: 1. dubna na Apple TV+
Tokyo Vice – 1. série (2022)
Tokyo Vice: trailer na 1. sérii | HBO Max
Kriminální seriál z produkce Michaela Manna (Nelítostný souboj, Miami Vice) vypráví o mladém novináři (Ansel Elgort) ze Západu, jenž v Tokiu pracuje na knize o jednom z nejmocnějších místních zločineckých bossů.
premiéra: 7. dubna na HBO Max
Za hranicí – 1. série (2022)
Za hranicí
Rančer Royal Abbott (Josh Brolin), který bojuje o svou půdu a rodinu, narazí ve wyomingské divočině na záhadný úkaz, jenž mu zcela změní život. V mysteriózní sci-fi si dále zahrají Imogen Poots nebo Will Patton.
premiéra: 15. dubna na Prime Video
Volejte Saulovi – 6. série (2022)
Jonathan Banks, Bob Odenkirk
Poslední řada spin-offu kultovního Perníkového táty, jenž vypráví o osudech pofidérního advokáta Saula Goodmana (Bob Odenkirk).
premiéra: 18. dubna na AMC+
Letuška – 2. série (2022)
Druhá řada seriálu mixujícího mysteriózní thriller s komediálním dramatem, jehož hrdinkou je na alkoholu závislá letuška (Kaley Cuoco), která se ocitla uprostřed nebezpečného spiknutí.
premiéra: 21. dubna na HBO Max
We Own This City – minisérie (2022)
Město patří nám
Kriminální drama od tvůrců seriálu The Wire: Špína Baltimoru vychází ze skutečných událostí, k nimž došlo v roce 2015. Tehdy skupina policistů v Baltimoru při jedné policejní akci využila situaci pro své vlastní obohacení. V hlavních rolích se představí Jon Bernthal a Treat Williams.
premiéra: 25. dubna na HBO Max
Under the Banner of Heaven – 1. série (2022)
Denise Gough, Andrew Garfield, Sam Worthington, Daisy Edgar-Jones, Isabel Sandoval
Temné kriminální drama bude pojednávat o nábožensky založeném detektivovi (Andrew Garfield), jenž dostane za úkol vyšetřit v Utahu brutální vraždu související s váženou rodinou mormonských fundamentalistů. Dále hrají Sam Worthington, Wyatt Russell či Rory Culkin.
premiéra: 28. dubna na Hulu
The Offer – 1. série (2022)
Nabídka
Hvězdně obsazený seriál, v němž se objeví Miles Teller, Matthew Goode, Colin Hanks či Giovanni Ribisi, odhalí pozadí natáčení legendárního mafiánského eposu Francise Forda Coppoly Kmotr.
premiéra: 28. dubna na Paramount+
Dívka, která se třpytila – 1. série (2022)
Dívka, která se třpytila
Mladá žena Kirby (Elisabeth Moss) zažila před lety brutální útok, což ji poznamenalo tak, že žije v nestabilní realitě. Dozví se, že jedna nedávná vražda souvisí s jejím napadením, spojí se proto se zkušeným reportérem (Wagner Moura) ve snaze porozumět své situaci a vyrovnat se s minulostí.
premiéra: 29. dubna na Apple TV+
Ozark – 4. série, 2. část (2022)
Ozark
Závěrečných sedm epizod populárního krimi thrilleru o finančním poradci (Jason Bateman), jenž donutí svou rodinu odejít z Chicaga do městečka Ozark v Missouri, kde musí během pěti let vyprat 500 milionů dolarů, aby si udobřil drogového bosse.
premiéra: 29. dubna na Netflixu