Cliff Beasts 6: Laciná vykrádačka Jurského světa? Kdepak, Netflix má pro nás větší eso v rukávu

Cliff Beasts 6: Laciná vykrádačka Jurského světa? Kdepak, Netflix má pro nás větší eso v rukávu
The Bubble | Netflix
Má svůj důvod, proč trailer na titul s komicky epickým názvem Cliff Beasts 6: The Battle for Everest existuje. Jde totiž o lákadlo na jiný projekt, a než se k němu dostaneme, vezmeme to pěkně popořadě. Napřed si ukážeme zmíněnou fiktivní upoutávku. V ní fanoušci mimo jiné poznají hvězdy Davida Duchovnyho, Pedra Pascala, Keegana-Michaela Keye a Karen Gillan.
V bublině
Již datum premiéry (1. dubna) naznačovalo, že tahle upoutávka na šestý díl neexistující série nebude úplně košér. A je to tak. Netradičním lákadlem chtěl Netflix upozornit na novou komedii režiséra Judda Apatowa (40 let panic, Zbouchnutá), jež nicméně na apríla skutečně na Netflixu vyjde.
Nový Apatowův snímek nese název The Bubble a sleduje partu filmařů, kteří se pokouší během pandemie natočit pokračování filmového trháku. Práci jim komplikuje nejen karanténa, ale i nejrůznější protikoronavirová opatření.
V bublině
V téměř tříminutovém traileru působí The Bubble jako aktualizovaná verze kultovní komedie Bena Stillera Tropická bouře. Ta si taktéž utahovala z filmového průmyslu a ke své propagaci využila hned několik fiktivních trailerů. Zda na ni The Bubble důstojně naváže, to zjistíme již za měsíc.