Charlie Sheen po pěti letech bez práce ohlašuje comeback v novém seriálu

Charlie Sheen po pěti letech bez práce ohlašuje comeback v novém seriálu
Charlie Sheen | Lionsgate
Jediným filmem, který byl se Sheenem v posledních letech uveden, je horor Grizzly II: The Predator. Ten sice vyšel v roce 2020, nejde ale o žádnou novinku – Sheen ho ve skutečnosti natočil v roce 1983. Nyní to vypadá, že se kdysi nejoblíbenější televizní komediální hvězda konečně dočká comebacku.
Zahraje si totiž v právě natáčeném seriálu Ramble On. Stojí za ním Doug Ellin, tvůrce kultovní show Vincentův svět. Svůj nový projekt popsal následovně: „Nápad na tuhle show se mi v hlavě honil už roky a vidět ho, jak se realizuje, je neuvěřitelné. Cítím se nesmírně vděčný, že se k nám na této vzrušující nové cestě připojilo tolik členů štábu a herců z Vincetova světa spolu s některými z nejtalentovanějšími komediálními silami v oboru. Nemůžeme se dočkat, až to svět uvidí.“ Zmíněnými hereckými navrátilci z Vincentova světa jsou Kevin Connolly a Kevin Dillon. Jednu z dalších rolí obsadil Martin Sheen, Charlieho otec, který vždy hostuje v seriálech, kde Charlie hraje.
Ramble On bude sledovat skupinku zapomenutých hvězd, které se snaží navázat na své dřívější úspěchy. V tuhle chvíli nevíme, jak velkou roli Sheen, který ztvární sám sebe, v seriálu má. Jeho jméno bude ale bez pochyby přitahovat největší pozornost. Sheen je stále extrémně populární v Evropě, kde se sitcom Dva a půl chlapa reprízuje. Zda mu ale dají druhou šanci i američtí diváci a divačky, kteří jsou přeci jen konzervativnější, pokud jde o jeho drogovou minulost, excentrické chování nebo obvinění z domácího násilí, je otázkou.
Dva a půl chlapa
Dva a půl chlapa | CBS