Projekt Adam, Bridgertonovi či marvelovský Moon Knight. Těchto 15 očekávaných filmů a seriálů se objeví v březnu na streamovacích službách

Projekt Adam, Bridgertonovi či marvelovský Moon Knight. Těchto 15 očekávaných filmů a seriálů se objeví v březnu na streamovacích službách
Moon Knight (2022) | Disney

Nejočekávanější filmy

Proti ledu (2022)

Proti ledu
Dobrodružné drama inspirované skutečnou událostí se odehrává v roce 1909 a vypráví o dvou průzkumnících z dánské expedice (Nicolaj Coster-Waldau, Joe Cole), kteří uvíznou v Grónsku a čeká je boj o přežití v ledové pustině.
premiéra: 2. března na Netflixu

Projekt Adam (2022)

Projekt Adam
Hrdinou komediální dobrodružné sci-fi Shawna Levyho (Free Guy) je pilot cestující v čase (Ryan Reynolds), jenž se spojí se svým mladším já a zesnulým otcem, aby se společně vyrovnali se svou minulostí a zároveň zachránili budoucnost.
premiéra: 11. března na Netflixu

Černý krab (2022)

Černý krab
Příběh švédské akční sci-fi celovečerně debutujícího Adama Berga s Noomi Rapace v hlavní roli je zasazený do postapokalyptického světa, v němž musí šest vojáků tajně přepravit záhadný balík přes zamrzlé souostroví.
premiéra: 18. března na Netflixu

Deep Water (2022)

Deep Water
Erotický thriller Adriana Lynea (Osudová přitažlivost, Lolita) svedl dohromady herce Bena Afflecka a Anu de Armas. Ti si zahrají manžele Vica a Melindu, kteří mají trošku podivnou dohodu. Aby nemuseli své neshody řešit rozvodem, je Vic ochotný tolerovat Melindě její aférky. Její milenci však začnou beze stopy mizet a Vic se stane podezřelým z vraždy.
premiéra: 18. března na Hulu

Kapky (2022)

Kapky
Komorní thriller vypráví o miliardáři (Jesse Plemons), jenž s manželkou (Lily Collins) dorazí na luxusní chatu, kde je však čeká nemilé překvapení v podobě lupiče (Jason Segel).
premiéra: 18. března na Netfliixu

Nejočekávanější seriály

Our Flag Means Death – 1. série (2022)

Vlajka smrti | HBO Max
V roce 1717 se bohatý statkář Stede Bonnet (Rhys Darby), trpící krizí středního věku, rozhodne vzdát svého skromného života, aby se stal pirátem. Komediálně-dobrodružný seriál je založený na skutečném příběhu.
premiéra: 3. března na HBO Max

Star Trek: Picard – 2. série (2022)

Star Trek: Picard
Druhá řada dobrodružného sci-fi seriálu, v němž se opět setkáváme s legendárním kapitánem vesmírné lodě Enterprise Jean-Lucem Picardem (Patrick Stewart).
premiéra: 3. března na Paramount+

Lakers: Vzestup dynastie – 1. série (2022)

Lakers: Vzestup dynastie
Drama ze sportovního prostředí se vrací do osmdesátých let minulého století a zachycuje profesní i osobní život legendárního basketbalového týmu Los Angeles Lakers, který se stal symbolem své doby na hřišti i mimo něj. Producentem seriálu je Adam McKay (Boj o moc, K zemi hleď!).
premiéra: 6. března na HBO Max

Poslední království – 5. série (2022)

Alexander Dreymon
Závěrečná řada výpravného historického seriálu inspirovaného knižní sérií Bernarda Cornwella, jehož hlavním hrdinou je válečník Uhtred (Alexander Dreymon). Ten se narodil jako Sas, ale vychován byl Vikingy, a nyní se snaží nabýt svého právoplatného dědictví.
premiéra: 9. března na Netflixu

The Orville – 3. série (2022)

Seth MacFarlane, Scott Grimes
The Orville
Třetí série komediálního sci-fi seriálu z produkce Setha MacFarlanea (Griffinovi, Méďa) o posádce průzkumné lodi ze Země, která stovky let v budoucnosti čelí různým mezigalaktickým výzvám.
premiéra: 10. března na Hulu

Poslední dny Ptolemyho Greye – 1. série (2022)

Poslední dny Ptolemyho Greye
Nový dramatický seriál bude vyprávět o muži jménem Ptolemy Grey (Samuel L. Jackson). Ten se náhle ocitne bez opatrovníka, jemuž důvěřoval, a dostane se do péče osiřelé teenagerky Robyn. Když se dozvědí o léčbě, která Ptolemymu navrátí vzpomínky ztracené kvůli demenci, začíná cesta za překvapivými skutečnostmi.
premiéra: 11. března na Apple TV+

Life & Beth – 1. série (2022)

Life & Beth
Hrdinkou nového komediálního je Beth (Amy Schumer), jíž se po nečekaném incidentu začnou vybavovat vzpomínky na své pubertální já a díky tomu si uvědomí, jak se stala tím, kým je, a kým chce být ve skutečnosti.
premiéra: 18. března na Hulu

Halo – 1. série (2022)

Halo
Akční sci-fi seriál, vycházející z populární stejnojmenné videoherní série, pojednává o střetu lidstva s mimozemskou civilizací, k němuž dojde ve 26. století.
premiéra: 24. března na Paramount+

Bridgertonovi – 2. série (2022)

Bridgertonovi: teaser trailer na 2. sérii | Netflix
Druhá řada úspěšného romantického seriálu inspirovaného knižním bestsellerem Julie Quinn sleduje příběhy nerozlučných sourozenců z mocné rodiny Bridgertonových a jejich touhu po lásce.
premiéra: 25. března na Netflixu

Moon Knight – 1. série (2022)

Moon Knight
Hrdinou nového marvelovského komiksového seriálu bude bývalý americký mariňák (Oscar Isaac), který bojuje s disociativní poruchou identity. Podaří se mu získat schopnosti starého egyptského boha, brzy však zjistí, že tato nově nabytá síla může být pro jeho problematický život požehnáním i prokletím.
premiéra: 30. března na Disney+