Pokračování nejzvrhlejší české komedie všech dob „láká“ první upoutávkou. Jak daleko zajde nekompromisní Řezník tentokrát?

Pokračování nejzvrhlejší české komedie všech dob „láká“ první upoutávkou. Jak daleko zajde nekompromisní Řezník tentokrát?
Párty Hárder: Summer Massacre (2022) | BontonFilm
Teenagerovská komedie Párty Hárd (2019) byla zcela nezávislým autorským projektem kontroverzního filmaře, hudebníka a kreslíře Martyho Pohla, známého pod přezdívkou Řezník. Hodinový snímek nabídl jednu z nejprovokativnějších a nejextrémnějších podívaných v historii české kinematografie. Fekální humor, incest, aplikace drog prostřednictvím pohlavních orgánů – zkrátka film, na který se s rodiči podívá asi jen pár odvážlivců. Aktuálně svérázný autor pracuje na volném pokračování, které dorazí už letos.

Trailer: Párty Hárder

Párty Hárder: Summer Massacre | ZNK Productions
Krátký teaser toho mnoho neprozradil, jisté však už je, že se znovu setkáme s většinou hlavních hrdinů předchozího dílu. V podstatě jde o sólo pro Páju Poulíčka alias Uheráka (Adam Ernest), mistra ve vychloubání, jenž má trochu problémy s akné.
Ve druhém dílu s příznačným podtitulem Summer Massacre se Tomáš (Daniel Žáček) a Miki (Jiří Bohatý) vydají po maturitě na Mácháč, aby si konečně užili pořádný mejdan, na němž nebude nouze o muziku, alkohol a nezávazný sex.
Zásluhou úspěchu jedničky (na YouTube má nyní kolem milionu zhlédnutí) bude mít dvojka vyšší rozpočet, což zajistí větší výpravu, štáb, více herců, rekvizit a lokací. Tvůrci plánují použít i speciální efekty, dojde na pár davových scén a dokonce i na animovanou pasáž. Tak uvidíme, jak moc velká nechuťárna nás čeká tentokrát.
Párty Hárder: Summer Massacre
Párty Hárder: Summer Massacre
V kinech bude snímek k vidění od 23. června.